Menu

Termeni si condiții

 

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului theatrum.ro si a aplicatiei Theatrum (denumite in continuare „Termeni si Conditii”) stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita, accesa site-ul theatrum.ro si aplicatia Theatrum sau poate beneficia de serviciile oferite de Theatrum Online S.R.L. prin intermediul Site-ului, si are valoarea unei conventii incheiate intre Theatrum Online S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, b-dul Hristo Botev, nr. 34, camera 3, etaj 1, apartament 2A, avand codul unic de inregistrare 42279300 si numar de ordine la Registrul Comertului J40/2302/2020, in calitatea sa de proprietar si administrator al Theatrum. 

In aceasta pagina sunt prezenti termenii si conditiile aplicabile cumparatorilor de bilete si persoanelor care doresc sa obtina informatii referitoare la spectacolele de teatru organizate pe teritoriul Romaniei.

Neacceptarea Termenilor si Conditiilor, ori a oricarei prevederi din acestea, atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea si utilizarea Theatrum (atat website, cat si aplicatie). Accesarea, vizitarea si/sau utilizarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta, a oricarui component al acestuia, precum si cumpararea de pe Theatrum a oricarui bilet constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Termenii si Conditiile se aplica tuturor Utilizatorilor si pot contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea Theatrum sau a Administratorului Site-ului. Theatrum Online S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website. 

Daca aveti nelamuriri cu privire la continutul Termenilor si Conditiilor, obligatiile prevazute de acest document sau orice alte intrebari referitoare la sau solicitari in legatura Serviciile oferite de Theatrum, le puteti comunica pe adresa de mail contact[at]theatrum.ro

 

Definitii

 

  • Administratorul Site-ului” inseamna Theatrum Online S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, b-dul Hristo Botev, nr. 34, camera 3, etaj 1, apartament 2A, avand codul unic de inregistrare 42279300 si numar de ordine la Registrul Comertului J40/2302/2020;
  • Site” sau „Theatrum” inseamna website-ul https://theatrum.ro/ si aplicatiile pentru mobil Theatrum distribuite prin platformele GooglePlay (versiunea Android) si AppStore (versiunea iOS);
  • Utilizator” inseamna orice persoana care acceseaza Site-ul sau care utilizeaza in orice modalitate orice Serviciile furnizat prin intermediul Site-ului.

 

Serviciile oferite de Theatrum

 

Serviciile oferite de Theatrum (denumite „Serviciile”) sunt :

  • servicii de intermediere comercializare bilete la spectacole de teatru si alte evenimente de teatru (inclusiv festivaluri, prezentari, concursuri, demonstratii etc.);
  • servicii de informare referitoare la spectacolele de teatru organizate pe teritoriul Romaniei de catre teatrele finantate de la bugetul de stat, sau de la bugetul local, companii de teatru independente, organizatori independenti de spectacole de teatru sau orice alti agenti economici care organizeaza spectacole de teatru cu acces public. Aceste informatii vizeaza: numele, data, ora, spatiul de desfasurare al spectacolelor de teatru, distributia precum si alte informatii referitoare la spectacolele de teatru organizate pe teritoriul Romaniei;
  • informatii despre salile de spectacol in care se organizeaza spectacole de teatru;
  • informatii despre actori, regizori si scenografi care fac parte din echipele de productie ale spectacolelor de teatru;
  • informatii despre festivaluri de teatru;
  • informatii despre partenerii productiilor teatreale sau ale festivalurilor de teatru;
  • informatii despre locurile in care sunt puse in vanzare bilete la spectacolele de teatru.

 

Sursa informatiilor furnizate de Theatrum o reprezinta surse publice, printre care: site-urile teatrelor sau a companiilor organizatoare de spectacole de teatru, organizatori de spectacole de teatru, actori, regizori si scenografi, alte platforme care ofera informatii despre spectacole de teatru, actori sau regizori, si surse private precum: pagini administrate de actori, regizori, scenografi sau teatre, puse la dispozitie in cadrul platformei Theatrum sau furnizate de acestia catre Administratorul Site-ului spre a fi publicate pe Theatrum.

 

Mod de functionare 

Theatrum este o platforma de ticketing online (oferind utilizatorilor servicii de intermediere independente). Comenzile efectuate pe Theatrum sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii. Biletele comandate sunt trimise in format PDF prin e-mail dupa finalizarea comenzii.

Concomitent cu achizitia online de bilete, Administratorul Site-ului va comunica si individualiza pretul aferent serviciilor de intermediere prestate, precum si costul aferent procesarii online a platii pretului biletelor, separat de pretul biletelor procurate.

In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumparator primeste pe adresa de e-mail furnizata biletele cumparate (de exemplu, daca Utilizatorul a cumparat 4 bilete, primeste 4 fisiere .PDF), pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului. Alternativ, utilizatorul cumparator poate prezenta biletele direct pe ecranul smartphone-ului, in cazul in care organizatorul evenimentului permite prezentarea biletului direct pe ecranul smartphone-ului. Accesul la evenimentul pentru care s-au achizitionat bilete online se face in baza scanarii codului QR de pe bilet. Codurile QR sunt unice si fiecare cod QR permite accesul unei singure persoane la eveniment. 

In cazul in care v-ati abonat la recomandarile noastre, Administratorul Site-ului va poate trimite ulterior, prin SMS sau e-mail, informari cu privire la spectacole sau evenimente, oferte promotionale pentru alte evenimente organizate sau care ar putea sa va intereseze. Scopul acestor mesaje este de fidelizare a Utilizatorilor. Daca nu doriti sa mai primiti aceste informari, inclusiv mesajele anuale de reabonare la newsletter, va rugam sa ne scrieti la contact[at]theatrum.ro, pentru a va anonimiza complet pe Theatrum, cerand in mod expres acest lucru. Daca selectati unsubscribe de la un anumit newsletter trimis, de exemplu, pentru o anumita locatie/artist/spectacol, este nevoie sa fiti anonimizati complet pentru a nu mai primi nicio comunicare din partea Theatrum pe viitor.

 

Crearea unui cont Theatrum

 

Pentru achizitia de bilete prin intermediul Theatrum si primirea de informatii specifice despre lumea teatrului din partea Theatrum, Utilizatorul va putea sa isi creeze un cont. 

Pentru crearea acestuia, persoanele interesate vor trebui sa completeze formularul de creare a contului furnizand urmatoarele informatii: numele, prenumele, numar de telefon, adresa de e-mail prin care doreste sa poarte corespondenta cu Administratorul Site-ului si o parola sau sa foloseasca metodele de creare cont prin intermediul conturilor de Facebook, Google sau Apple. 

Definitivarea Contului este conditionata de completarea integrala a campurilor obligatorii, evidenţiate şi marcate corespunzator in formularul de inregistrare. Aceste informatii sunt necesare pentru gestionarea comenzilor si a relatiilor comerciale dintre Administratorul Site-ului si Utilizator.

Completarea formularului de inregistrare presupune furnizarea de catre Utilizator a unor informaţii corecte si complete. Totodata, prin crearea contului, Utilizatorul declara ca acesta este detinatorul legal al adresei de e-mail si al tuturor datelor prezentate. Utilizatorul trebuie sa se asigure de corectitudinea si acuratetea datelor furnizate, aceasta obligatie subzistand pe intreaga durata a existentei contului.

Este interzisa inregistrarea unui cont prin care se urmareste inducerea in eroare cu privire la identitatea detinatorului legal sau a informatiilor ce vor fi asociate contului.

Utilizarea contului presupune existenta identitatii intre detinatorul contului si beneficiarul final al acestuia. Numele de Utilizator/contul si parola aferenta au caracter individual si netransmisibil. Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru pastrarea confidenţialitatii informatiilor asociate contului sau. Utilizatorul este de acord sa sesizeze Administratorul Site-ului in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii pe Site.

Administratorul Site-ului va confirma Utilizatorului crearea contului prin transmiterea unui e-mail in acest sens. Prin inregistrarea contului sau a unei comenzi pe Site, Utilizatorul este de acord cu prelucrarea de catre Administratorul Site-ului a datelor cu caracter personal, conform scopurilor detaliate mai jos.

In cazul pierderii sau uitarii parolei, aceasta poate fi regenerata accesand casuta „Contul meu” si introducand adresa de e-mail, urmand ca o parola sa fie transmisa prin e-mail. Parola este strict confidentiala.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru mentinerea securitatii si confidentialitatii contului si parolei si este responsabil pentru toate activitetile si conduita sa sau a oricarei alte persoane care achizitioneaza bilete prin intermediul contului. Administratorul Site-ului sau reprezentantii sai nu vor fi responsabili pentru nicio pierdere sau prejudiciu, de orice fel, care ar putea surveni ca urmare a utilizarii, de catre o alta persoana, a contului, cu sau fara permisiunea Utilizatorului.

In cazul furnizarii de catre Utilizator a unor informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor Theatrum, fara nicio despagubire fata de Utilizator.

Utilizatorul care doreste stergerea contului va transmite o atare solicitare catre contact[at]theatrum.ro.

 

Relatia cu Utilizatorii Theatrum

 

E-mail-ul contact[at]theatrum.ro va sta la dispozitie in cazul in care doriti sa solicitati orice informatii. Uneori, datorita numarului mare de cereri, primirea unui raspuns poate dura pana la 48 de ore lucratoare sau mai mult, in functie de complexitatea solicitarii. Va asiguram ca toti clientii sunt in mod egal la fel de importanti pentru noi si ca depunem toate eforturile pentru a va raspunde cat mai repede si a va oferi servicii de calitate.

Toata comunicarea cu clientii nostri se realizeaza doar in scris, pentru a putea urmari discutiile si a putea rezolva cat mai eficient, rapid si cu atentie solicitarile voastre. Va incurajam sa folositi adresa de mai sus si va multumim pentru intelegere.

 

Modalitati de plata a biletelor

Pentru cumpararea de bilete, Administratorul Site-ului accepta platile prin intermediul cardurilor bancare. Aceste plati sunt procesate de catre Stripe, partenerul Administratorului Site-ului in procesarea acestor plati. Comunicatia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile dumneavoastra financiare vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati. Theatrum nu stocheaza, primeste sau proceseaza in niciun fel detaliile tranzactiilor bancare (numar card, CVV, etc). 

 

Returnarea contravalorii biletelor

ATENTIE: Administratorul Site-ului va putea returna, in caz de anulare a evenimentului, doar pretul biletului nu si pretul serviciilor de intermediere aferente achizitiei facute si nici pretul de administrare a comenzii achitate cu cardul.

In vederea returnarii pretului biletului aferent evenimentului anulat in cont bancar, Administratorul Site-ului va putea solicita utilizatorului un cont IBAN din Romania (RO .. ). Administratorul Site-ului va putea refuza returnarea contravalorii biletelor in conturi inregistrate la banci din alte tari sau in conturi de Monero/Revolut, caz in care va solicita indicarea de catre utilizator al unui alt cont IBAN din Romania.

ATENTIE: se returneaza doar contravaloarea biletelor, nu si comisioanele adaugate peste pretul acestora.

ATENTIE: Serviciile furnizate de Administratorul Site-ului, inclusiv serviciile de intermediere, de administrare comanda, de emitere bilet si serviciile conexe acestora, furnizate cumparatorului de bilet prin intermediul Theatrum sunt exceptate de la aplicarea dreptului de retragere reglementat de OUG 34/2014, in conformitate cu art. 16 lit. a) din actul normativ menţionat mai sus. Acest pret al serviciilor sus-menţionate este inclus in pretul biletului pe pagina evenimentului si “urmareste” cumparatorul pana in ultima pagina de plata, el fiind distinct evidenţiat in sumarul comenzii, inainte de a fi redirectionat catre pagina de plata. Niciun pret sau comision suplimentar nu este adaugat la pretul comenzii fara a fi afisat. Cumparatorul de bilet este expres de acord cu inceperea executarii serviciilor furnizate de Administratorul Site-ului, inclusiv a serviciilor de intermediere, de administrare a comenzii, de emitere bilet si serviciile conexe acestora odata cu finalizarea comenzii. Cumparatorul de bilet declara ca inţelege ca prin finalizarea comenzii isi va pierde dreptul de retragere, ca urmare a executarii complete a contractului de catre Administratorul Site-ului, pentru toate si oricare dintre serviciile mentionate mai sus.

Conform termenilor si conditiilor agreate la momentul cumpararii biletelor, comisionul (indiferent de natura sa) sau pretul serviciilor de intermediere / de administrare a comenzii / de emitere bilet etc. este adaugat peste pretul biletului. Cu alte cuvinte, suma platita de dvs. acopera atat pretul biletului, cat si pretul serviciilor mentionate mai sus.

Administratorul Site-ului va returna, in caz de anulare a evenimentului, doar pretul biletului, nu si comisioanele aferente platii, nici pretul serviciilor de intermediere / de administrare a comenzii / de emitere bilet/ de procesare a platii online etc aferent achizitiei facute.

Pretul serviciilor de intermediere / de administrare a comenzii / de emitere bilet/ de procesare a platii online etc nu se returneaza, dat fiind ca acest serviciu a fost finalizat cu succes la momentul achizitiei biletului si nu este conditionat de desfasurarea efectiva a evenimentului.

In cazul anularii evenimentului, Administratorul Site-ului va colabora cu organizatorul evenimentului in cauza in vederea rambursarii sumelor achitate cu titlu de pret pentru biletele achiziţionate de dumneavoastra, dar nu ofera nicio garanţie in acest sens si nu are nicio obligaţie de a despagubi cumparatorul de bilet in lipsa unei inţelegeri prealabile cu organizatorul evenimentului. In principiu, in funcţie de momentul la care este formulata solicitarea, sumele vor fi rambursate fie de organizatorul de spectacole, daca Administratorul Site-ului a transferat deja la momentul solicitarii sumele incasate pe seama acestuia din vanzarea de bilete, fie de Administratorul Site-ului, daca are acordul organizatorului pentru restituirea acestor sume, in termen de maxim 15 zile lucratoare, doar prin transfer bancar sau prin returnarea fondurilor pe cardul folosit pentru tranzactie. Pentru a inlatura orice neclaritate, Administratorul Site-ului şi organizatorul evenimentului precizeaza ca va fi returnat doar preţul biletului (fara alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumparator cu ocazia cumpararii acestuia, inclusiv, dar fara a se limita la costuri de administrare comanda, costuri procesare plati online daca e cazul etc).

In principiu, rambursarea contravalorii biletelor in cazul anularii evenimentului va fi efectuata in contul din care s-a facut plata initiala de catre Utilizator. 

In caz de pierdere sau de furt al biletelor online, utilizatorul cumparator este obligat sa notifice acest fapt catre Administratorul Site-ului, pe adresa contact[at]theatrum.ro, in vederea inlocuirii biletelor. In cazul in care utilizatorul nu procedeaza la notificarea Administratorului Site-ului in timp util, acesta nu isi asuma nicio raspundere pentru utilizarea biletelor respective de o alta persoana, nici pentru imposibilitatea cumparatorului initial de a mai participa la evenimentul respectiv pe baza biletelor pierdute / furate.

Comisioane puse peste pretul biletelor pe site: Anumiti organizatori cu care colaboreaza Administratorul Site-ului aleg sa adauge anumite taxe aferente biletelor peste pretul acestora. Astfel, in anumite cazuri veti plati o suma mai mare decat cea comunicata pe anumite canale media pe Theatrum. Administratorul Site-ului va afisa mereu suma finala platita de client inainte ce acesta sa efectueze plata. Mentionam ca aceste sume nu reprezinta intotdeauna venituri ale Administratorului Site-ului.

Theatrum (inclusiv Administratorul Site-ului) este un intermediar care acţioneaza doar in limitele mandatului acordat de organizatorii de evenimente, nu ia decizii cu privire la anulare / reprogramare evenimente, nici cu privire la returnarea preţului biletelor.

ATENTIE: Biletele de spectacol sunt tratate ca si exceptii privind returnarea produselor achizitionate la distanta conform OUG nr 34/2014, si astfel consumatorul nu are drept de retragere. Prin urmare, nu veti putea solicita returnarea contravalorii codurilor de acces sau biletelor achizitionate prin exercitarea dreptului de retragere. 

 

Relocari locuri

La dorinta organizatorilor evenimentelor, Administratorul Site-ului poate efectua oricand relocari cu biletele cumparate de dumneavoastra de pe locurile pe care le aveti pe alte locuri, dar va va informa in prealabil si va va trimite pe e-mail noile locuri. Aceste relocari sunt motivate de masuri care tin de productia evenimentelor si pot aparea spontan, chiar cu cateva zile sau chiar cu o zi inainte de eveniment. Locurile cumparate de dumneavoastra pot fi ocupate de echipamente tehnice sau de obiecte sau pot fi relocate la cerinta artistului interpret. Aceste cazuri sunt totusi foarte rare. In caz ca doriti returnarea contravalorii biletelor daca ati fost relocat/a, puteti cere acest lucru si veti primi suma platita pe bilete.

 

Factura fiscala pentru persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale, in urma unei solicitari scrise primite prin apasarea butonului “Factura fiscala” din pagina de finalizare plata si completarea informatiilor.

In vederea emiterii facturii, va fi necesar sa ne transmiteti urmatoarele date: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, numarul de inregistrare la registrul comertului, sediu social, cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

 

Traficul de date

Traficul de date asociat utilizarii serviciului se taxeaza conform planului tarifar al operatorului dumneavoastra de telefonie mobila.

 

Protectie la supraincarcarea retelei

Administratorul Site-ului poate limita in timp real numarul de bilete disponibile la un anumit eveniment, cand cererea (globala sau locala) este foarte mare, pentru a proteja reteaua / platforma de supraincarcare si a va asigura o experienta de cumparare cat mai placuta. Pe masura ce traficul scade, biletele se vor repune in vanzare, treptat. 

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor de intermediere a vanzarii de bilete la evenimente, de administrare a comenzilor formulate de utilizatori, de emitere bilet si a serviciilor conexe acestora, de furnizare de informatii in legatura cu teatrul si evenimentele in legatura cu teatrul, precum si in scopuri de marketing direct.

 

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre Theatrum va exprimati in mod expres consimtamantul ca Administratorul Site-ului sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcater personal furnizate de utilizatori. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Theatrum va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre Administratorul Site-ului si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai Administratorului Site-ului si altor companii din acelasi grup cu Administratorul Site-ului.

Prin inscrierea pe Theatrum veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre Theatrum si partenerii sai contractuali. 

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul Theatrum.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvaluite partenerilor contractuali ai Theatrum implicati in furnizarea serviciilor noastre, organizatori de evenimente, furnizori de servicii de contabilitate, procesatori de plati etc.

Conform Regulamentului general privind protectia datelor, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrarii, dreptul la opoziţie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului: Theatrum Online S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, b-dul Hristo Botev, nr. 34, camera 3, etaj 1, apartament 2A sau prin e-mail la adresa: contact[at]theatrum.ro. Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Administratorul Site-ului prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor cu respectarea Politicii de confidentialitate, care face parte integranta din prezentele Termeni si Condiţii.

 

Limitarea raspunderii

Theatrum este o platforma online prin intermediul careia Utilizatorii Theatrum pot achiziţiona de la organizatorii de spectacole bilete de acces la evenimentele organizate de aceştia si prin care Utilizatorii pot afla informatii relevante din lumea teatrului. Pe cale de consecinta, intreaga raspundere fata de Utilizatori in legatura cu evenimentele respective revine organizatorilor de spectacole. Acestia isi asuma integral raspunderea fata de cumparatorii de bilete pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari sau pentru orice alte probleme in legatura cu evenimentele ale caror bilete au fost comercializate prin intermediul platformei Theatrum, pentru derularea acestora in conditii necorespunzatoare sau in alte conditii decat cele comunicate public de organizator sau cele prevazute de legislatia in materie, precum si pentru orice restrictii impuse cu privire la evenimente de terte persoane implicate in organizarea lor sau de autoritati. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfasurare a evenimentului, noile informatii fiind anuntate prin mijloace de comunicare specifice.

Prin urmare, Administratorul Site-ului nu raspunde pentru nicio pretenţie inclusiv, dar fara a se limita la aspecte in legatura cu: intensitatea sau calitatea sunetului, vizibilitatea, aranjarea meselor in local, setlistul ales de artist, serviciile de curatenie, alimentatie, paza, garderoba, baruri, masuri de protectia muncii, de prevenire si stingere a incendiilor sau pentru situatii de urgenta. Pentru orice plangere referitoare la aspectele menţionate mai sus sau la orice alte aspecte care tin de organizarea evenimentului, va rugam sa va adresati organizatorului acestuia.

Administratorul Site-ului nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor cu cardul. Administratorul Site-ului nu este responsabil pentru niciun fel de eroare si/sau frauda decurgand din, sau in legatura cu acest serviciu. Totusi, desi serviciile de plata sunt oferite si dirijate in totalitate si in mod independent de catre furnizorii nostri, Administratorul Site-ului va intreprinde toate masurile rezonabile pentru a limita pe cat posibil riscul aparitiei acestor erori si/sau fraude.

In masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al platformei Theatrum, indiferent daca acesta este creat de Administratorul Site-ului, este publicat in platforma Theatrum de partenerii sai contractuali sau la cererea acestora sau este oferit de catre organizatorii de evenimente pentru a fi publicat pe platforma Theatrum (denumit in continuare „Continutul Platformei”). Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in platforma Theatrum si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

In masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Platformei si, in masura maxima permisa de lege, nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, modul al Continutului Platformei sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Platformei.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea serviciului Theatrum poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul platformei Theatrum sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In cazurile de forta majora si caz fortuit, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea: erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa conexiunii la internet, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, pandemii, epidemii etc.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit in masura maxima permisa de lege de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, daune morale, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, atingeri aduse onoarei si reputatiei, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea serviciului sau orice alt aspect in legatura cu serviciul precum si din utilizarea Continutului Platformei in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

 

Drepturi de autor

Folosirea oricaror elemente de pe platforma Theatrum fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul Theatrum nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Theatrum Online S.R.L.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Theatrum, continutul si elementele de grafica Theatrum, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului in care este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor, dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere etc.) apartin Theatrum si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in uz personal. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. 

 

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Theatrum are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Theatrum ori prin accesarea Site-ului, utilizatorul este de accord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale Site-ului, in forma si cu continutul de la data accesarii.

 

Drept aplicabil

Prezentii Termeni si Conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si Conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor si a Theatrum este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele din Romania vor fi considerate competente. Utilizatorul Theatrum accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii. Utilizatorul Theatrum confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea platformei Theatrum de catre Utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta. 

 

Colectarea de informatii de la utilizatorii platformei Theatrum

Contactarea prin e-mail va fi considerat si va reprezenta interesul dumneavoastra in a discuta cu un membru al echipei noastre. Theatrum Online S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul e-mail-ului de contact. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si Conditiile de utilizare ale platformei Theatrum sunt guvernate si interpretate conform legilor din Romania.

 

Ce fel de informaţii colectam de la utilizatori

Theatrum Online S.R.L. colecteaza informatii de la utilizatorii sai direct de la utilizator sau indirect si se supun termenilor prezentati in Politica de Confidentialitate.