Menu

Termeni si condiții

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului theatrum.ro (denumite in continuare ‘Termeni si Conditii’) stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul theatrum.ro (denumit in continuare ‘Site’ si/sau ‘Theatrum’) sau poate beneficia de serviciile oferite de Theatrum Online SRL prin intermediul Site-ului, si are valoarea unei conventii incheiate intre S.C. Theatrum online SRL (denumita in continuare ‘Theatrum’),cu sediul in Bucuresti, sector 3, Aleea Barajul Lotru Nr 11, bloc M4A1, scara 1, parter, apart 4, camera 1, avand codul unic de inregistrare Nr: 42279300 si numar de ordine in registrul comertului J40/2302/2020, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului, o platforma on-line care ofera informatii referitoare la spectacolele de teatru organizate pe teritoriul Romaniei si utilizatorul Site-ului. Neacceptarea Termenilor si Conditiilor, ori a oricarei prevederi din acestea, atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Serviciile oferite de Site-ul theatrum.ro

Serviciile oferite de Site sunt :

  • servicii de informare referitoare la spectacolele de teatru organizate pe teritoriul Romaniei de catre teatrele finantate de la bugetul de stat, sau de la bugetul local, companii de teatru independente, organizatori independenti de spectacole de teatru sau orice alti agenti economici care organizeaza spectacole de teatru cu acces public. Aceste informatii vizeaza: numele, data, ora, spatiul de desfasurare al spectacolelor de teatru, distributia precum si alte informatii referitoare la spectacolele de teatru organizate pe teritoriul Romaniei.
  • informatii despre salile de spectacol in care se organizeaza spectacole de teatru
  • informatii despre actori, regizori si scenografi care fac parte din echipele de productie ale spectacolelor de teatru 
  • informatii despre festivaluri de teatru
  • informatii despre partenerii productiilor teatreale sau ale festivalurilor de teatru
  • informatii despre locurile in care sunt puse in vanzare bilete la spectacolele de teatru

Serviciile descrise mai sus sunt oferite cu titlu gratuit catre toti utilizatorii Site-ului.

Sursa informatiilor furnizate de platform theatrum.ro o reprezinta surse publice, printre care: site-urile teatrelor sau a companiilor organizatoare de spectacole de teatru, site-urile companiilor care au ca obiect de activitate vanzarea de bilete la spectacole de teatru, organizatori de spectacole de teatru, actori, regizori si scenografi, alte platforme care ofera informatii despre spectacole de teatru, actori sau regizori, si surse private precum: pagini administrate de actori, regizori, scenografi sau teatre, puse la dispozitie in cadrul platformei Theatrum.

Limitarea raspunderii

Ne straduim sa va oferim informatii cat mai exacte cu putinta. Site-ul theatrum.ro este un site de informare si foloseste date publice oferite de organizatorii de spectacole de teatru. Theatrum nu este responsabil de eventuale modificari ale datelor de desfasurare ale spectacolelor de teatru, aceasta fiind in exclusivitate responsabilitatea organizatorilor.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Theatrum Online SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului theatrum.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Theatrum Online SRL.

Drept aplicabil

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si conditiilor si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele din Romania vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii. Utilizatorul site-ului theatrum.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Colectarea de informatii de la utilizatorii site-ului theatrum.ro

Contactarea prin e-mail va fi considerat si va reprezenta interesul dumneavoastra in a discuta cu un membru al echipei noastre. Theatrum Online SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul e-mail-ului de contact. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania.

Ce fel de informaţii colectăm de la utilizatori

Theatrum Online SRL colectează informații de la utilizatorii săi direct de la utilizator, prin înregistrare: nume complet şi adresă de e-mail. 

Informație furnizată direct de utilizator:
Atunci când vă abonați la un serviciile furnizate de Theatrum Online vă solicităm numele şi adresa dumneavoastră de e-mail.

Informație din raportul de trafic al serverului:
Atunci când vizitați un site web, dezvăluiți anumite informații despre dumneavoastră, ca adresa de IP, ora vizitei, locul de unde ați intrat în site-ul nostru. theatrum.ro, ca şi alțe site-uri înregistrează această informație.