Menu

Teatrul InDArt

9 reprezentații cu locuri disponibile

Despre teatru

Teatrul InDArt se numara printre primele teatre independente deschise in Romania. Cu o experienta culturala de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizeaza frecvent cursuri de teatru si canto pentru toate varstele, precum si un Festival de Teatru inedit, inca din anul 2015, Teatru sub Luna. Anual, Teatrul InDArt recruteaza absolventi ai facultatilor de teatru din toata tara pentru a crea oportunitati intr-un peisaj artistic atat de competitiv.

Te asteptam sa ne vizitezi in teatrul care ne găzduiește, Teatru Infinit, strada Mihai Eminescu nr 127, sector 2, Bucuresti
Istoric InDArt

In anul 2006, se infiinteaza un ONG cultural menit sa ofere tinerilor oportunitatea de exprimare libera intr-un spatiu artistic aparte. Cu o activitate constanta de 15 ani, Asociatia Culturala InDArt s-a maturizat artistic, contribuind la dezvoltarea teatrului independent, cu aproximativ 1500 de evenimente.

Scopul InDArt este de a crea punti de legatura intre domeniile artistice. Organizatia si-a concentrat activitatea pe doua paliere, unul cultural si unul social. Cultural, scopul nostru este de a deschide noi cai de acces catre un domeniu slab sustinut in Romania, teatrul independent. Social, misiunea noastra este de a deschide lumea artistica tinerilor, de a o face accesibila, de a educa. Sustinerea tinerilor artisti, aducerea teatrului in atentia publicului tanar, indrumarea copiilor catre mediul creativ, reprezinta principalele mijloace prin care activam.

Proiecte Culturale

Teatrul InDArt este unul dintre primele proiecte de teatru independent din Romania. Cu un concept inovator, prin dedicare, pasiune si multa munca, Teatrul InDArt a urcat pe scena independenta a teatrului cu o echipa ce are in componenta 40 de actori profesionisti, regizori, scenograf, pr, sunetist, luminist, fotografi.

Festivalul de teatru si arta #teatrusubluna s-a nascut in 2015. Evenimentul a fost creat din dorinta de a oferi publicului alternative de petrecere a timpului liber vara, cand majoritatea stagiunilor sunt inchise. Festivalul se desfasoara in aer liber, iar din program nu lipsesc spectacolele de teatru, improvizatie, concertele, expozitiile de fotografie, costume etc.

Adenium este proiectul muzical al Asociatiei InDArt, o trupa de muzica pop-rock ce aduce un tribut marilor artisti care ne-au inspirat. Cu un repertoriu select, ce poarta amprenta pasiunii pentru detaliu si dorinta de a personaliza spectacolul oferit, Adenium ofera o experienta unica cu fiecare show.

Proiecte Sociale

Sub deviza “Educatie prin arta”, am creat proiectul “Plumbuita”, adresat copiilor din medii defavorizate. Scopul proiectului a fost prezentarea piesei de teatru cu acelasi nume in scoli si case de copii. “Plumbuita” a oferit, in primul rand, accesibilizarea culturii pentru o clasa sociala frecvent uitata din acest punct de vedere. Spectacolul si discutiile de la final au adus o bucurie pentru copii, dar si un dialog educativ inedit.

Alege-ti povestea este un proiect cultural dedicat sprijinirii tinerilor aflati la inceput de drum in procesul dezvoltarii artistice. Urmarim construirea de oportunitati pentru artisti din diverse domenii culturale prin facilitarea spatiului creator al acestora. Fie ca vorbim de teatru, muzica, dans, picture, literature, design, scenografie, ne referim la arta frumosului, care se regaseste in orice forma de manifestare. Este povestea fiecarui artist care isi daruieste sufletul iubitorilor de frumos.