Menu

Calendar

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Actorii Teatrului În Culise

Momentan nu avem informații despre actorii acestui teatru.

Despre teatru

Din 2011 punem în scenă  genul acela de spectacole la care chiar râzi cu poftă, în care crezi și te regăsești, care te distrează și rămân cu tine și după ce ieși din sală. Așa că în fiecare zi de weekend la noi poți să te bucuri de toate genurile de spectacol, bazate pe subiecte care chiar te interesează: comedii bazate pe absurdul din viețile noastre, spectacole de dragoste & romance, dar fără a fi siropoase, comedii tragice în care facem haz de necazurile vieții, drame care pun punctul pe ”i” și te fac să pleci acasă gândindu-te intens la subiectele propuse, spectacole senzuale pentru cei fără inhibiții în care abordăm subiecte încă tabu, thrillere psihologice în care ne jucăm puțin cu mintea umană, musical-uri autohtone savuroase și show-uri de stand up comedy sau improvizație pentru cei care vor să încerce și un tip de umor mai relaxat. Suntem un fel de Off-off-Broadway de București.

Suntem o instituție artistică alternativă, situați între ”underground” și ”comercial”, orientați către public. Avem în spate o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori şi oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție şi bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-şi doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu şi adevărat şi că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău. În Culise există în primul rând prin spectacolele sale, iar acest lucru este posibil datorită entuziasmului acestei echipe.

UNDE NE GĂSEŞTI?

Ne găsești la pe Alecu Russo nr. 12.

Suntem chiar în centrul orașului, foarte aproape de Piața Romană, într-o casă din perioada interbelică.

Sala are o capacitate de 70 de locuri și un design fresh și colorat. O poți închiria pentru evenimente private – conferințe, lansări de carte, filmări sau spectacole.

UN TEATRU AL OAMENILOR

”Dacă te-ai săturat de poveşti spuse doar ca să fie spuse, dacă te-ai plictisit de aceleaşi show-uri pline de previzibil şi convențional, dacă vrei să vezi spectacole de teatru la care chiar să râzi cu poftă, în care să crezi, care să te distreze, care să rămână cu tine după ce ieşi din sală, trebuie să intri şi tu… În Culise.”

Teatrul În Culise este povestea unui vis. Un vis pe care regizorul Cristian Bajora l-a transformat în realitate în 2011 şi pe care îl conduce şi astăzi cu aceeaşi dăruire, încredere şi pasiune de la început.

Atmosfera teatrului a fost şi este cea pe care şi-a dorit-o dintotdeauna pentru spectatori. Una intimă, actuală, caldă, magică, confortabilă și despre oameni: toate lucrurile acelea care fac o experiență la teatru minunată!

Aşadar, când vii În Culise e ca și când ți-ai invita cei mai buni prieteni la tine în sufragerie și pentru voi ar juca actorii scene din viețile acestea ale noastre care pot fi atât de amuzante uneori… asta dacă ai avea o sufragerie de 150 mp cu scenă și bar, chiar în centrul Bucureștiului, pe Alecu Russo 12.