Actorii Teatrului Elisabeta

Momentan nu avem informații despre actorii acestui teatru.

Despre teatru

Teatrul Elisabeta este un teatru privat, independent, proiect ce apartine Asociatiei Culturale Teatrul Independent Elisabeta.

Asociatia Culturala Teatrul Independent Elisabeta este o organizatie nonprofit, neguvernamentala si fara scop lucrativ, ce are ca scop productia si promovarea artei spectacolului, a actului cultural si artistic, desfasurarea de activitati culturale si manageriale pentru sprijinirea artistilor si a organizatiilor din care acestia fac parte, activitati de strangere de fonduri si activitati cu caracter caritabil, promovarea si sustinerea tinerilor actori si talente.

Teatrul Elisabeta si-a inceput activitatea in anul 2014, ca teatru de proiecte, sub indrumarea regizorului Puiu Serban, sustinut cu multa bunavointa, implicare si profesionalism de actorii care astazi fac parte din productiile teatrului. Proiectele au pornit din pasiunea pentru actul artistic a membrilor Asociatiei Culturale Teatrul Independent Elisabeta, prin autofinantare, dar si cu ajutorul sponsorilor si partenerilor, dintre care amintim: BCR, CEC BANK, FORDSTORE BDT, PRAKTIKER, Magic FM etc.

Pe langa productiile puse in scena, Teatrul Elisabeta gazduieste productii ale tinerilor actori absolventi UNATC, spectacole ale altor renumiti producatori, concerte, lansari de carte si proiectii de film, seminarii, congrese si o multitudine de alte evenimente, pozitionand frumoasa cladire din Bulevardul Regina Elisabeta in topul locurilor de referinta pentru petrecerea timpului liber.

In anul 2016, Teatrul Elisabeta a initiat conceptul “Pofta de teatru”, concept ce imbina arta teatrului cu arta culinara, piesele desfasurandu-se saptamanal in sala Restaurantului Elisabeta.

Tot in 2016, Teatrul Elisabeta a inceput promovarea pieselor in tara, atat in cadrul festivalurilor unde a fost invitat, cat si ca productii gazduite de alte teatre. Tot in acest an, a bifat primul record numeric national de spectatori prezenti la o piesa de teatru: 2500 de oameni au vizionat Boeing Boeing in aer liber, la Teatrul de Vara Constantin Tanase din Herastrau.

In anul 2017, a luat fiinta Academia de Teatru Tanar pentru copii si adulti. Academia de Teatru Tanar Elisabeta este un proiect de educatie prin teatru, adresat copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 7-18 ani, dar si adultilor, initiat de Teatrul Elisabeta.

In anul 2018, a continuat seria proiectelor indraznete si a initiat prima stagiune estivala pe litoral, proiect ce si-a dorit sa reinvie Gradinile de Vara de pe litoral.

Periodic, Restaurantul si Teatrul Elisabeta gazduiesc concerte tematice, show-uri culinare, spectacole de magie si hypnotism, dar si multe alte evenimente culturale, sociale si de petrecere a timpului liber.

Toate aceste experiente au facut din Teatrul Elisabeta ceea ce este azi: un teatru independent iesit din tipare! Nimic la Teatrul Elisabeta nu este comun: de la locul de desfasurare si pana la proiectele derulate. Teatrul Elisabeta s-a nascut in anul 2014, dintr-un proiect usor timid, la inceput, insa vizionar si foarte entuziast. Intr-un timp scurt, a reusit sa se plaseze in topul destinatiilor de divertisment si petrecere a timpului liber; a reusit sa aduca pe scena sa spectacole de succes international, jucate pe cele mai mari scene din lume, unele dintre ele in premiera nationala; a reusit sa aduca in prim-planul vietii culturale bucurestene, si nu numai, spectacole de anvergura, spectacole ce uimesc prin complexitate si interactivitate.

Cei ce aleg sa petreaca o seara in lumea imaginata de Teatrul Elisabeta au parte de experiente de neuitat. Te invitam sa ne descoperi!

Daca iti plac proiectele noastre si vrei sa te implici in calitate de partener sau sponsor, ne poti scrie la adresa: [email protected]

Săli

Restaurant Elisabeta

Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca

Reprezentații

Puricele in ureche
Sâmbătă, 27 noiembrie, ora 18:00
Teatrul Elisabeta, Teatrul Elisabeta

Russian Night
Sâmbătă, 27 noiembrie, ora 20:00
Teatrul Elisabeta, Restaurant Elisabeta

Puricele in ureche
Duminică, 28 noiembrie, ora 18:00
Teatrul Elisabeta, Teatrul Elisabeta

Te iubesc dar nu pe tine
Marți, 30 noiembrie, ora 19:00
Teatrul Elisabeta, Teatrul Elisabeta

Serata interbelica – Silviu Biris&Band
Marți, 30 noiembrie, ora 20:00
Teatrul Elisabeta, Restaurant Elisabeta

Ghici cine te suna?!
Vineri, 3 decembrie, ora 19:00
Teatrul Elisabeta, Teatrul Elisabeta

Capcana pentru un barbat casatorit
Sâmbătă, 4 decembrie, ora 18:00
Teatrul Elisabeta, Teatrul Elisabeta

Sot de vanzare
Sâmbătă, 4 decembrie, ora 19:00
Teatrul Elisabeta, Restaurant Elisabeta

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!
Duminică, 5 decembrie, ora 18:00
Teatrul Elisabeta, Teatrul Elisabeta

Milionul, nepoatele și milionara
Sâmbătă, 11 decembrie, ora 18:00
Teatrul Elisabeta, Teatrul Elisabeta

Nevasta mea e suvaneza
Sâmbătă, 11 decembrie, ora 19:00
Teatrul Elisabeta, Restaurant Elisabeta

O casnicie linistita
Duminică, 12 decembrie, ora 18:00
Teatrul Elisabeta, Teatrul Elisabeta

Crima la cina
Duminică, 12 decembrie, ora 19:00
Teatrul Elisabeta, Restaurant Elisabeta