Menu

Teatrul CrisACT

0 reprezentații cu locuri disponibile

Calendar

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Actorii Teatrului CrisACT

Momentan nu avem informații despre actorii acestui teatru.

Despre teatru

CrisACT Production SRL este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

CrisACT Production SRL este o întreprindere socială ce are ca activitate organizarea de evenimente, oferirea serviciilor de sonorizare, lumini, scenotehnică și efecte speciale pentru evenimente publice și private, producția spectacolelor de teatru, dar și organizarea cursurilor de teatru pentru copii și adulți.

Compania urmărește îmbunătățirea accesului la cultură și educație al persoanelor defavorizate prin oferirea cursurilor de teatru și dezvoltare personală, simularea de contexte sociale diverse care să pregătească copiii pentru a gestiona situațiile de adaptare la medii și stimuli noi, dar și facilitarea accesului la evenimente culturale, sociale și nu numai.

Conţinutul acestei pagini nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro