Menu

Calendar

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Actorii Teatrului Avangardia

Momentan nu avem informații despre actorii acestui teatru.

Despre teatru

Teatrul Avangardia este un teatru privat, independent, fără absolut nicio finanțare de la bugetul de stat. Un teatru aflat în relație de dependență directă față de public. Și asta înseamnă că putem continua să existăm atâta vreme cât publicul este alături de noi.

Acest tip de teatru este ceea ce profesioniștii fac în afară de zeci de ani pe Broadway, West End, Gran Via…. Și tocmai garanția lucrului bine făcut este ceea ce le permite să continue să existe.

Am ales să ne adresăm publicului larg și nu unui cerc elitist restrâns. De ce?

Deoarece credem cu tărie că teatrul are un rol important în educarea oamenilor, în stimularea inteligenței, inclusiv a inteligenței emoționale… Prin transmiterea unor valori și dileme morale într-o formă accesibilă, Teatrul contribuie la sănătatea psihică a unui popor și îl face mai puțin susceptibil manipulării. Îi face pe oameni să își pună întrebări…

Este ca în marketingul modern unde, spre deosebire de marketingul tradițional, se pornește de la client și înțelegerea acestuia pentru a creiona produsul. Nu se vine cu un produs finalizat care trebuie băgat cumva pe gât unor consumatori. De aceea, toate montările noastre au în vedre publicul larg și mai ales publicul zilelor noastre.

Prin urmare, ne-am auto-impus niște parametri de calitate pe care ne străduim să îi depăsim de fiecare dată.

SPECTACOLE CU DECORURI, MUZICĂ ȘI LUMINI COMPLEXE ȘI PERSONAL TEHNIC ȘI AUXILIAR NUMEROS

De aceea toate spectacolele Teatrului Avangardia au decoruri complexe, coloane sonore atent gândite și unele originale, compuse chiar pentru producția respectivă, costume, recuzită atent selecționate, efecte speciale, design de lumini atent gândit care poate fi pus în practică cu un necesar de echipamente pe care de multe ori suntem nevoiți să le suplimentăm în deplasări.

Ca să vă faceți o idee – montarea unui decor sincronizată cu designul de lumini la Teatrul Avangardia poate dura între 3 ore (cel mai simplu) la 10 ore ( cel mai complex – Și din 10 N-a Mai Rămas Niciunul). Sunt piese cu peste 20 de schimbări de costume în timp record, imposibil de realizat fără prezența cabinierei. Schimbările rapide de recuzită în scenă necesită prezența 2 sau chiar 3 regizori tehnici.

Decorurile, costumele și recuzita spectacolelor noastre ocupă spații de depozitare care însumează peste 800 de metri pătrați.

În spatele a ceea ce se vede pe scenă este o armată întreagă de personal tehnic și auxiliar, fără de care reprezentarea spectacolelor, așa cum v-am obișnuit, nu ar fi posibilă.

Teatrul Avangardia este un teatru privat, independent care se auto-susține prin calitatea și valoare producțiilor sale.