Menu
William Shakespeare – Opere complete William Shakespeare – Opere complete

William Shakespeare – Opere complete

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Daniel Bucur
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

William Shakespeare – Opere complete – Varianta prea scurtată

Montarea parodiază piesele lui William Shakespeare, toate fiind interpretate într-o formă comică de către cei trei actori, într-o încercare imposibilă de a intra în Cartea Recordurilor, jucând într-un timp cât mai scurt toate piesele lui Shakespeare. Improvizația joacă un rol important și este normal ca actorii să se abată uneori de la scenariu și să aibă conversații spontane între ei sau cu publicul.

Alăturați-vă acestor trei actori în colanți, în timp ce își croiesc drum prin toate comediile, istoriile și tragediile lui Shakespeare într-o călătorie nebunească, care vă va lăsa fără suflare de atâta râs.

Atenție: Acest spectacol este de tip “roller-coaster” de mare viteză și nu este recomandat persoanelor cu afecțiuni cardiace, probleme ale vezicii urinare, tulburări ale urechii interne sau externe, gravide, savanți shakespearieni, doctoranzi în istoria elisabetană sau persoane care nu apreciază râsul în hohote.

Bilete la William Shakespeare – Opere complete

Momentan nu sunt reprezentații programate.