Menu
When I Said Let’s Get Wet I Didn’t Mean Tears When I Said Let’s Get Wet I Didn’t Mean Tears

When I Said Let’s Get Wet I Didn’t Mean Tears

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Ana Trif
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol prezentat în parteneriat cu Asociația ATARAXIA

“When I Said Let’s Get Wet I Didn’t Mean Tears” – o creație proprie “coming-of-age” – descrie câteva prime dăți din sfera romantică, ce scot la suprafață teme precum rușinea, confuzia, senzația de a nu te mai recunoaște, abuzul sexual. Contextul este, la nivel particular, punctul de întâlnire dintre “clubbing scene-ul” românesc și o dinamică Humbert – Lolita, din perspectiva Lolitei; la nivel macro – un patriarhat impredictibil.

 

Ana Trif, 23 ani, se naște și crește la București. În 2020 începe licența în Actorie de Teatru la Facultatea de Teatru și Film a Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, la clasa Irina WintzeCiprian Scurtea – Camelia Curuțiu.

În timpul anului II de facultate la Cluj, începe să scrie “When I Said Let’s Get Wet I Didn’t Mean Tears”, care va fi tradus în italiană și va avea premiera un an mai târziu la Roma, Teatro Basilica, în timpul festivalului “Contaminazioni”, organizat de Accademia Nazionale d’Arte Drammatica “Silvio d’Amico”, ale cărei cursuri Ana le urmează în timpul anului III de studii. În iunie 2023, la Spoleto, în Italia, “When I Said Let’s Get Wet I Didn’t Mean Tears” (scris, regizat și interpretat de ea), câștigă premiul SIAE (Società Italiana degli Autori ed Editori), în timpul “Festivalului European Young Theatre”.

Versiunea românească a one-woman show-ului are premiera la Cluj-Napoca, în timpul Festivalului “Galactoria”, în iunie 2023. Spectacolul este reluat la Festivalul de Monondrame “Socolart” (Socolari, septembrie 2023), fiind unul dintre proiectele câștigătoare.

 

 

Bilete la When I Said Let’s Get Wet I Didn’t Mean Tears

Momentan nu sunt reprezentații programate.