Menu
Wasted Wasted

Wasted

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h 15m
Regia: Regia Vlad Isăilă
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Între 3 și 7 septembrie 2022, spectacolele aflate în competiția oficială a celei de-a doua ediții a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu” se vor juca la Sala Mică a Teatrului Național „I.L. Caragiale” București, în cadrul microstagiunii de teatru tânăr #FestivalulContinuă.

 

La zece ani de la moartea prietenului lor, Ted, Danny și Charlotte se reîntâlnesc și încercă să retrăiască momentele fericite ale adolescenței. Dar când imaginea acestui trecut perfect, care i-a ținut captivi până acum, se spulberă, le mai rămâne doar realitatea unei tinereți irosite. Pe parcursul celor 24 de ore, cei trei sunt puși față în față cu deciziile pe care trebuie să le ia pentru ca viața lor să se schimbe – aceleași decizii pe care le iau în fiecare seară, dar pe care le uită mereu dimineața următoare. Wasted este o călătorie dulce amară între trecut, prezent și viitor, la capătul căreia se întrezărește amețitoarea iluzie a schimbării. O poveste despre confuzie și speranță, despre teama ratării și curajul de a acționa.

“Spectacolul își propune să atace spectatorul. Cred că este unul dintre principalele scopuri ale teatrului: să nu îi permită spectatorului să iasă din sală la fel cum a intrat în ea. Wasted încearcă, printr-o teatralitate pe care aș numi-o brută, să ne spună fără să folosească eufemisme că viitorul e pierdut dacă prezentul rămâne doar o fantomă a trecutului.” Vlad Isăilă, regizor

Bilete la Wasted

Momentan nu sunt reprezentații programate.