Menu
Vizitatorul Vizitatorul

Vizitatorul

Teatru: Teatrul Nottara
Data și ora:
Locația: Sala George Constantin Bulevardul General Gheorghe Magheru, nr. 20, București
Durată: 1h 20m
Regia: Regia Claudiu Goga Claudiu Goga
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Bilete
bilete pe blt.ro

Descrierea spectacolului

1938 – Al Treilea Reich este în ascensiune. Persecuţiile împotriva evreilor se înmulţesc şi devin din ce în ce mai agresive. Molima urii cuprinde liniştitele oraşe europene şi îmbolnăveşte de nesiguranţă lumea întreagă. Austria este şi ea cuprinsă de teroare, dar celebrul psihanalist Sigmund Freud refuză să îşi părăsească reşedinţa. Se încăpăţânează să nu recunoască ameninţarea care se iveşte la orizont.

Într-o noapte înstelată, străzile Vienei sunt cutremurate de cântecele soldaţilor germani şi de strigătele îngrozite ale cetăţenilor doborâţi de pumnii acestora. Anna Freud este luată de Gestapo din propria casă. Freud, tatăl său, rămâne singur, aşteptând întoarcerea ei. Dar în cabinetul său apare un necunoscut bizar. Cine este acest vizitator neanunţat? Un nebun în căutarea unei salvări? Poate este un prieten la nevoie?… Sau este Dumnezeu Însuşi?


PRESĂ

„Dacă sunteţi sătui de comedii ieftine sau de texte care nu vă lasă să uitaţi nici la teatru complicaţiile vremurilor, încercaţi la “Nottara” o piesă de idei. S-ar putea ca propunerea să nu vi se pară lipsită de interes.”

Cristina Rusiecki, Dumnezeul alienat şi geniul necredincios

Bilete la Vizitatorul

Joi, 27 iunie, ora 19:30
Teatrul Nottara, Sala George Constantin