Menu
Vizionează MaMe online pe 28 noiembrie! Spectacolul va fi transmis în cadrul DaFeSt 2020 Vizionează MaMe online pe 28 noiembrie! Spectacolul va fi transmis în cadrul DaFeSt 2020

Vizionează MaMe online pe 28 noiembrie! Spectacolul va fi transmis în cadrul DaFeSt 2020

Teatru: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați prezintă spectacolul MaMe la DaFeSt 2020 – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, Ediția a XXIV-a (ediție specială online).

DaFeSt – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio este organizat de Teatrul „Alexandru Davila” Pitești în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie 2020. Spectacolele din programul festivalului vor fi transmise pe http://dafest.ro/, unde poate fi consultat și programul complet al ediției.

MaMe, spectacolul Dramaticului gălățean, va fi transmis în prima zi a festivalului, sâmbătă, 28 noiembrie 2020, la ora 15:00. Vizionarea va fi gratuită.

O producție din anul 2020 a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, MaMe este o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu știa nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrânețe și ceea ce ne unește pe toți când auzim sau pronunțăm cuvântul „mama”.

În distribuție: Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucanu, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoș și Răzvan Clopoțel.

Regia spectacolului este semnată de Cristian Ban, iar scenografia îi aparține Iuliei Gherghescu.

„Sunt niște teme care mă interesează. Acum m-a interesat faptul că ajungem la o vârstă la care ne vedem mamele, părinții, mătușile, unchii îmbătrânind și, cumva, ne raportăm altfel la ei și la bătrânețe. Bătrânețea e o temă importantă care apare în spectacol și care mă interesează foarte mult. Ajungem la vârsta aia la care nu mai suntem adolescenți, nu ne mai răzvrătim împotriva părinților, ci ne maturizăm și îi privim cu alți ochi. Cred că acesta este momentul pe care spectacolul a încercat să îl surprindă”, declara regizorul Cristian Ban înainte de premiera din 18 ianuarie 2020 a spectacolului.

Spectacolul MaMe durează o oră și jumătate și este nerecomandat minorilor cu vârsta mai mică de 12 ani.

Trailerul spectacolului MaMe poate fi vizionat pe canalul nostru de pe YouTube.

 

Bilete la Vizionează MaMe online pe 28 noiembrie! Spectacolul va fi transmis în cadrul DaFeSt 2020

Momentan nu sunt reprezentații programate.