Menu
Vivien Leigh: Ultima conferință de presă Vivien Leigh: Ultima conferință de presă

Vivien Leigh: Ultima conferință de presă

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Locuri: 64 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Locația: Sala Atelier Strada Batiștei
Durată: 1h 30m
Regia: Regia Liana Ceterchi
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 44.4 lei
bilete pe tnb.ro

Descrierea spectacolului

 

Piesă prezentată cu acordul Josef Weinberger Limited, Londra

Astă seară, pentru voi, Vivien Leigh, Scarlet cea de neuitat din “Pe aripile vântului” şi temperamentala Lady Olivier dincolo de scenă!

Supranumită Viv, the world’s darling, în interpretarea tulburătoare a Lamiei Beligan, marea actriţă retrăieşte acea perioadă magică a Hollywood-ului, pe care l-a iubit şi l-a detestat în acelaşi timp. Şi vă oferă, cu impertinenţă, umor, dragoste şi o periculoasă fragilitate, acest moment de intimitate,… ultima ei conferinţă de presă.

Eu nu sunt o stea de cinema – sunt o actriţă. Să fii un star de cinema reprezintă o viaţă atât de falsă, trăită doar pentru valori false şi pentru publicitate”, declara Vivien Leigh, cea care a marcat scena şi ecranul secolului XX şi care continuă să fascineze şi azi.

Intitulat Vivien Leigh: Ultima conferință de presă, al autoarei americane Marcy Lafferty și în regia Lianei Ceterchi, spectacolul reprezintă o reconstituire emoționantă a ultimelor zilei de viață ale lui Vivien Leigh, devenită acum o umbră a starului adulat de altădată.

Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național București în cadrul programului Uși deschise pentru toți. Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra.

 

Foto: Steluţa Popescu, Florin Ghioca şi Cătălin Eremia

Bilete la Vivien Leigh: Ultima conferință de presă

Sâmbătă, 22 octombrie, ora 20:00
Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, Sala Atelier
64 de locuri disponibile