Menu
Vine Moș Crăciun online Vine Moș Crăciun online

Vine Moș Crăciun online

Teatru: Teatrul Masca
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Toată lumea îți va ura „Un Crăciun fericit!” Teatrul Masca îți propune un „Moș Crăciun Online! / personalizat ” Ce ai spune dacă și anul acesta te-am ajuta să oferi celor dragi un cadou cu totul deosebit?

Teatrul Masca susține, în perioada 1 noiembrie  – 18 decembrie, campania “Vine Moș Crăciun online”, în cadrul căreia vei putea să achiziționezi mesaje video personalizate de la Moș Crăciun.

Cum comanzi un mesaj video personalizat:

Cumperi un bilet, prin mystage.ro, completezi formularul corespunzător și îl trimiți împreună cu dovada achiziției pe adresa de e-mail [email protected] Formularul poate fi descărcat de aici: https://bit.ly/3BLdiGJ – sectiunea “Formulare”.

Informațiile și poveștile pe care le vei înscrie în formular îl vor ajuta pe Moșul să știe cât mai multe despre cel care va primi cadoul. Formularul completat trebuie trimis pe [email protected] în 48 de ore de la achiziția biletului! Te asigurăm că informațiile cuprinse în document nu sunt decât pentru ochii și urechile Moșului.

Moșul nostru (actor profesionist) va înregistra un mesaj video personalizat, pe care tu îl vei primi în format digital. Tot ce mai ai de făcut este să dăruiești acest mesaj celui/celei/celor pe care vrei să îi faci să se simtă deosebiți.

Mesajele video personalizate de la Moșul vor avea 8-10 minute. “Cadoul” va fi livrat în format digital, printr-un link de transfer de unde poate fi descărcat. De asemenea, vor fi urcate și pe o platformă unde vor putea fi vizualizate pe baza parolei pe care o primiți de la noi.

Ce spui? Dacă nu cumva ești rudă cu Moșul, acesta este #the #next #best #thing. Gândește diferit de Crăciunul acesta. Fii #altfel!

Bilete la Vine Moș Crăciun online

Momentan nu sunt reprezentații programate.