Menu
Un Capricorn sub stele Un Capricorn sub stele

Un Capricorn sub stele

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Brîndușa Novac
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

O comedie în care încurcăturile se țin lanț, aburii alcoolului ale celor două protagoniste, Maria Buză și Liana Lungu, se transformă în piese muzicale consacrate. Profesorul universitar, Andrei Duban, este închiriat pentru servicii amoroase, nicidecum pentru pregătirea lui profesională, sau munca ingrată de frizer de câini pe care a îmbrățișat-o să-și rotunjească veniturile. 

“Un Capricorn sub stele”, este un spectacol creat de Brîndușa Novac, după un text de Alexandr Galin, în care viața alunecă pe valurile pasiunii, iar spectatorii sunt purtați de personaje într-o comedie genială, efervescentă și  elegantă!

Alexandr Galin, un dramaturg apreciat în toată lumea, piesele lui fiind jucate astăzi la Tokyo, Paris, New York, Berlin, Moscova, dar mai ales la Londra unde acesta locuiește în prezent.

Brîndușa Novac, un consacrat regizor și scenarist, a primit în cariera sa artistică zeci de premii naționale și internaționale prin montarea spectacolelor din cele mai variate, de la teatru, comedii muzicale, la spectacole de varietăți, music-hall și circ.

Maria Buză, Liana Lungu și Andrei Duban nu numai că interpretează roluri magistrale, ci își dezvăluie harul în interpretarea muzicii live, succesul lor fiind incontestabil.

O echipă remarcabilă vă propune un spectacol deosebit, în care veți intra în lumea filmului prin teatru și în lumea teatrului prin film!

Bilete la Un Capricorn sub stele

Momentan nu sunt reprezentații programate.