Menu
Un bărbat și mai multe femei – Brașov Un bărbat și mai multe femei – Brașov

Un bărbat și mai multe femei – Brașov

Durată: 1h
Regia: Regia Bogdan Hușanu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Într-o societate în care bărbaţii încă se mai întreabă “ce-şi doresc femeile”, Teatrul de Artă Bucureşti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a “sexului slab”. Gavrunski, personajul masculin, cunoaşte, de-a lungul spectacolului, femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul şi ghinionul din viaţa lui.

***Premiul pentru cel mai bun spectacol și

***Premiul pentru cea mai bună actriță, la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2018

Femeile, în spectacol, sunt interpretate de Paula Chirilă, actriță de teatru și film, cunoscută publicului atât de pe scenă, din spectacole precum Dragoste în patru tablouri, la Teatrul Nottara, Romeo și Julieta, Old Love, la Teatrul Alexandru Davila, cât și din producții TV precum Divertis, Te cunosc de undeva, Mireasă pentru fiul meu etc. Paula Chirilă a obținut Premiul pentru Cea mai bună actriță, la Comic 7B, Festival de Comedie (2018), pentru rolul din spectacolul Un bărbat și mai multe femei și Premiul pentru Cea mai bună actriță de comedie, la

Festivalul Internațional de Teatru și Film Hyperion, pentru rolul din scurtmetrajul Nunta.

Bărbatul este brașoveanul George Constantinescu, tânărul fondator și director al Teatrului de Artă București, actor cu peste 25 de roluri în teatru și 10 roluri în film, câștigător a nu mai puțin de trei premii pentru Cel mai bun actor, la festivaluri naționale de teatru, între care unul pentru Cel mai bun actor, la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie. În film, cele mai recente producții în care poate fi văzut sunt Dezertorul și Apostolul Bologa la TVR, și comedia 6,9 grade pe scara Richter, a regizorului Nae Caranfil.

În prezent, filmează pentru o nouă producție a lui Daniel Sandu, regizorul filmului Un pas în urma serafimilor.

Spectacolul „Un bărbat și mai multe femei” a fost invitat și s-a jucat la Köln – Germania, cu sprijinul Centrului Cultural Român Köln, Pitești,Lugoj, Satu Mare, iar turneul aniversar din acest an cuprinde orașele:Brașov, Bârlad, Piatra Neamț, Focșani, Bacău și Suceava.

***

Paula Chirilă și George Constantinescu sunt senzaționali, ca să nu mai spun că Paula Chirilă interpretează superb, într-o oră și jumătate, celpuțin șapte roluri de femei.” Roxana Farca, LumeaMare

Vă așteptăm cu drag.

Bilete la Un bărbat și mai multe femei – Brașov

Momentan nu sunt reprezentații programate.