Menu
Ultima oră Ultima oră

Ultima oră

Teatru: Teatrul Nottara
Data și ora:
Locația: Sala Horia Lovinescu Bulevardul General Gheorghe Magheru, nr. 20, București
Regia: Regia Erwin Șimșensohn Erwin Șimșensohn
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Bilete
bilete pe blt.ro

Descrierea spectacolului

O comedie excelentă, nota în Jurnalul său Mihail Sebastian. Ultima oră – poveste demnă de un scenariu hollywoodian – se construiește în jurul unei erori de tipografie ce naște o serie de încurcături, lupte de putere dar și o mare iubire. Personaje memorabile într-o aventură cu final fericit!

*******

În redacția unei obscure și falimentare gazete, într-o dimineață, plictiseala se transformă în adrenalină pură. În locul foiletonului obișnuit, în coloanele ziarului Deșteptarea apare din greșeală un articol cu potențial de bombă, ce dinamitează liniștea unei persoane extrem de influente, celebre și bogate. Întreg arsenalul de corupție se pune în mișcare pentru reducerea la tăcere a inocentului profesor Andronic: intimidarea, amenințările, mituirea presei, traficul de influență. În societatea tuturor timpurilor, lipsa de scrupule și duplicitatea se manifestă identic.
Dar, în final, vor câștiga inteligența, dragostea și pasiunea pentru istorie. Teatrul Nottara readuce Ultima oră pe scenă, la 48 de ani de la montarea lui Valeriu Moisescu (1975) cu George Constantin în rolul lui Bucșan. Un text mereu actual, în regia lui Erwin Șimșensohn și scenografia Carmencitei Brojboiu.


PRESĂ

„Un spectacol bine lucrat și jucat, cu adevărat “descrețitor”. Un cîștig pentru Nottara.”

Liviu OrneaIrezistibila doamnă Bucșan, agenda.liternet.ro

Bilete la Ultima oră

Duminică, 23 iunie, ora 19:00
Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu