Menu
Trupa de voluntari a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, la debut Trupa de voluntari a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, la debut

Trupa de voluntari a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, la debut

Teatru: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

ABSOLUT, trupa de voluntari a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, își face debutul pe scenă în spectacolul ȘI TOTUȘI… FEMEIA.

Trupa de voluntari a fost înființată la începutul acestui an și este coordonată de Gabriela Lovin. Trupa include adolescenți și tineri cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani. Elevi de liceu și studenți la facultățile din municipiul Galați, voluntarii Dramaticului au în comun pasiunea pentru opere dramatice și artele spectacolului.

Spectacolul ȘI TOTUȘI… FEMEIA, o comedie cu o construcție complexă din fragmente ale operelor semnate de I. L. Caragiale, Eugen Ionesco și A. P. Cehov, în regia Gabrielei Lovin, este programat miercuri, 1 iunie 2022, la ora 16:30, la Sala Mare.

„Tema acestui spectacol este femeia, dar nu femeia singură, ci în raport cu acel principiu opus , iubit, fascinant și indispensabil care este bărbatul, iar replica se află între iubire și jocul de cuvinte, între sublim și banalul bărbătesc pe care dramaturgia îl ridică la rang de artă”, declară Gabriela Lovin, regizorul spectacolului.

În distribuție: Andrei Sebastian, Bogatu Lucian, Boroș Maria-Alexandra, Bradaschi Ioana, Buhociu Denissa, Chelici Andreea-Iuliana-Cristina, Chelici Georgiana-Carmen-Maria, Chirilă Carmen-Maria, Chițu Alina-Daria, Darie Iulia, Dodan Alexandru, Ghidarcă Andreea-Beatrice, Ginghină Alexandra, Grigore Denisa, Ivașcu Emilia, Muscă Mihai Matei, Mutică Vlad-Andrei, Niculeț Rian, Petcu Maria, Tabuș Marian, Tecaru Mihai, Vlădărean Mihaela-Iulia, Victor Mihai-Pleșea-Condratovici.

Spectacolul ȘI TOTUȘI… FEMEIA durează 85 de minute și are pauză.

Intrarea este liberă. Rezervările pot fi făcute la Agenția Teatrală din Domnească 59, telefon: 0758 049 850.

Spectacolul ȘI TOTUȘI… FEMEIA este prezentat publicului cu ajutorul sponsorilor: APAN CARS și Clinica Stomatologică DR. LEAHU Galați.

Bilete la Trupa de voluntari a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, la debut

Momentan nu sunt reprezentații programate.