Menu
Totul despre femei Totul despre femei

Totul despre femei

Teatru: Teatrul Masca
Regia: Regia Felix Crainicu Felix Crainicu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, alteori trist.

Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de „Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri.

 

Spectacolul „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu a fost primul spectacol din România invitat în cadrul GavranFest (ediția XIII), din perioada 17-19 martie 2022, la Sensemble Theater, în Ausburg, Germania!

Scenografia: IOANA COLCEAG

Muzica și versuri: Vioară – Alina Horez, Violoncel – Alexandra Pascaru

Light design: ALEXANDRU BIBERE

Spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca ( Bulevardul Uverturii 14)

Bilete la Totul despre femei

Momentan nu sunt reprezentații programate.