Menu
Ținutul din miezul verii Ținutul din miezul verii

Ținutul din miezul verii

Teatru: Teatrul Mic
Următoarea reprezentație: alte 2 date/ore
Locația: Sala Atelier (Str. Constantin Mille 16) Strada Constantin Mille, nr. 16, București
Regia: Regia Vlad Massaci Vlad Massaci
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Bilete
bilete pe teatrulmic.ro

Descrierea spectacolului

Trei surori se întorc acasă în momentul în care tatăl lor dispare într-un mod neprevăzut. Nici moartea lui și nici înmormântarea nu o înfrânează pe mamă să fie ceea ce a ajuns, un om crud, ironic și acid, care devorează fără oprire absolut tot ce prinde, antidepresive, viețile fiicelor ei și minciunile ascunse, departe în trecut.

Ținutul din miezul verii (August: Osage County) a avut premiera pe Broadway la Teatrul Imperial pe 4 decembrie 2007, iar piesa care stă la baza spectacolului a fost distinsă, în 2008, cu Premiul Pulitzer pentru dramaturgie.

DURATĂ: 3h (cu pauză)

Premiera oficială: 30 septembrie și 1 octombrie 2017

Cu permisiunea acordată de Abrams Artists Agency, 275 Seventh Ave./26th Floor, New York, NY 10001, USA. Toate întrebările cu privire la drepturile pentru piesă se adresează celor de mai sus.
Premiera mondială a Ținutului din miezul verii (August: Osage County) a fost prezentată în iunie 2007 de către Steppenwolf Theatre Company, Chicago, IL; Martha Lavey, director artistic și David Hawkanson, director executiv.
August: Osage County a avut premiera pe Broadway la Teatrul Imperial pe 4 decembrie 2007. Piesa a fost produsă de Jeffery Richards, Jean Doumanian, Steve Traxler, Jerry Frankel, Ostar Productions, Jennifer Manocherian, The Weinstein Company, Debra Black, Daryl Roth, Ronald Frankel, Marc Frankel, Barbara Freitag, Rick Steiner și Staton Bell Group.

Credit foto: Bogdan Catargiu

**Din respect pentru actori și public avem rugămintea de a vă prezenta cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
După ora începerii reprezentației, biletele își pierd valabilitatea.

Bilete la Ținutul din miezul verii

Vineri, 26 aprilie, ora 18:30
Teatrul Mic, Sala Atelier (Str. Constantin Mille 16)
Sâmbătă, 18 mai, ora 18:30
Teatrul Mic, Sala Atelier (Str. Constantin Mille 16)
Duminică, 9 iunie, ora 18:30
Teatrul Mic, Sala Atelier (Str. Constantin Mille 16)