Menu
The Groundhog Play sau Piesa cârtiței The Groundhog Play sau Piesa cârtiței

The Groundhog Play sau Piesa cârtiței

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 50 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 19.00 în cadrul Comedy Impro Fest avem un spectacol de Genre Impro!

Ați văzut faimosul film Ziua cârtiței cu Bill Murray în care se trezea în fiecare zi în același loc și i se întâmplau mereu aceleași lucruri neîncetat? Pe această idee se bazează spectacolul The Groundhog Play, doar că spectacolul va fi improvizat pe sugestiile venite din public. Hmmm… sună interesant?

Trupa Luni târziu este condusă de Axel Moustache, membru în Trupa Improvisneyland. Pregătiți-vă pentru un spectacol, în care personajele vor fi prizioniere în matricia timpului, spre amuzamentul și uimirea audienței!

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 – 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Bilete la The Groundhog Play sau Piesa cârtiței

Momentan nu sunt reprezentații programate.