Menu
The Duck Variations -Variațiuni pe tema raței- The Duck Variations -Variațiuni pe tema raței-

The Duck Variations -Variațiuni pe tema raței-

Teatru: Teatrul Mic
Regia: Regia Alex Bogdan Alex Bogdan
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

„Mi-e foarte greu să vorbesc despre teatru după 2 ani de pandemie și, în timp ce aproape de noi a început un război devastator pentru poporul ucrainean. E greu să încerc să spun o poveste, să transmit ceva important, pentru că mă simt copleșit de suferință, de anxietate și de lipsa unui orizont clar. Uneori, mă simt vinovat că eu pot să merg, să repet, și apoi să mă duc acasă, în timp ce milioane de oameni fug de acasă, din calea războiului, fără a ști dacă se mai pot întoarce vreodată.
Totuși, într-un fel ciudat, piesa pe care vă invităm s-o vedeți la Teatrul Mic, vorbește despre această latură distructivă a omului. La fel cum vorbește și despre puterea noastră de a fi buni și de a ne întoarce la o armonie cu natura, cu semenii noștri.
The duck variations este un spectacol care încearcă să pună o întrebare copleșitoare: este specia umană demnă de locul pe care îl ocupă pe Pământ? Sau natura noastră distrugătoare a devenit dominantă și suntem, de fapt, într-un proces de dispariție?
Cu toate astea, spectacolul nostru vorbește despre speranță. Despre iubirea dintre oameni, despre puterea nebănuită a binelui care poate învinge răul până la final. Este o luptă care, încă, nu și-a găsit finalul. Nu ne-am propus să dăm un verdict, teatrul nu se ocupă cu asta, dar dacă doriți să veniți, să ne vedeți spectacolul, vă promit că veți pleca altfel de la noi, altfel de cum ați venit. Poate cu mai multă speranță în umanitate, gata să fiți rodul schimbării, mai buni poate, mai atenți la mediu, mai empatici față de semenii voștri. Și vă promit că vă veți îndrăgosti de actrițele Diana Cavallioti și Ilinca Manolache, pe care le veți vedea în niște roluri absolut umitoare și neașteptate.
Vă așteptăm în micul nostru univers, de la Sala Studio a Teatrului Mic, să fim împreună pentru o oră jumătate și să ne conectăm cu planeta noastră care, de prea mult timp, strigă spre noi disperată să ne oprim din distrugere. E timpul să o auzim.”
“Cu permisiunea A3 Artists Agency, cu sediul in 350 Fifth Avenue 38 th Floor, New York, NY 10118, S.U.A. Toate intrebarile referitoare la drepturile asupra piesei vor fi adresate agentiei mentionate mai sus.”

 

Data premierei: 8 mai 2022

 

Credit ședință-foto: Marius Bărăgăn

Credit foto: Matto Rodriguez

 

DURATA: 1 h 20 min

BILETE: 50 lei / 25 lei pentru elevi, studenți și pensionari*

*Reducerea se aplică doar la casele de bilete ale teatrului.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani!

 

Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după începerea spectacolului accesul în sală NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

Vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.

Bilete la The Duck Variations -Variațiuni pe tema raței-

Momentan nu sunt reprezentații programate.