Menu
The Cuban Project la Gradina Alhambra The Cuban Project la Gradina Alhambra

The Cuban Project la Gradina Alhambra

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Tip spectacol: Petrecere cubaneza cu muzica live si dans
Producător: Secada Production
Componenta artistica:
Omar Secada – voce & pian
Alexander Himely (El Niño) – percutie & voce
Rafa de Cuba – voce
Durata: 1h 30min (cu pauza)

Desfasurator:
20:00-20:30 Deschidere eveniment cu DJ
20:30-21:00 spectacol (partea I)
21:00-21:15 pauza
21:15-22:00 spectacol (partea a II-a)

Pret bilet: 79 lei

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

Nu poti sta locului cand ii asculti cum canta. The Cuban Project revine pe scena Gradinii Alhambra pentru o petrecere cubaneza autentica. Spatiul gradinii se transforma in ring de dans, flirt si petrecere latino.

Muzica live, alaturi de Rafa de Cuba (voce), El Niño (voce si percutie) si Omar Secada (voce si pian), la care se adauga un DJ fresh si dansatori profesionisti, care te invita sa li te alaturi. Viva la fiesta!

Bilete la The Cuban Project la Gradina Alhambra

Momentan nu sunt reprezentații programate.