Menu
Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra

Teatrul Naţional pentru copii Abracadabra

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

 

 Teatru interactiv, spectacole pentru copii cu vârsta între 4 și 10 ani

Povești magice de primăvară

Ziua Floriilor, este zi de sărbătoare și pentru Teatrul Național pentru Copii Abracadabra care împlinește, în această primăvară, chiar de Florii, 20 de ani de când copiii s-au urcat pe scena teatrului și au devenit eroii din poveștile Românilor. Vă invităm să fiți alături de noi și să depănăm împreună poveștile magice ale primăverii. Magicianul Poveștilor și asistenții săi vor invita în fața dumneavoastră personaje de poveste, nu va lipsi Iepurașul Drăgălașul iar Buna Poveștilor va alege pentru voi poveștile cele mai frumoase. Zâna Primăvară îi va ruga pe parinți să o ajute să stabilească legătura „live” cu voi dragi copii și împreună, ne vom aminti cu toții de formula magică „Abracadabra”. Aveți posibilitatea să intrați în direct cu noi rostind „eu pot eu sunt magician” un îndemn care ne dă putere și speranță. Frumoasele povești magice de primvară vor anunța cea mai importantă sărbătoare creștină de peste an „Învierea Domnului”.

Magicianul Poveștilor vă invită pe cei mici dar și pe voi dragii mei copii mari la un spectacol interactiv, o întâlnire magică cu „povestea” de care avem cu toții atâta nevoie. De unde au florile nume așa de frumoase, de ce este Asinul un animal sfânt, de când au apărut Lăcrămioarele veți afla dacă o să fim împreună în direct pe 24 aprilie 2021 de la ora 18.00. O sa vă întâmpinăm cu crenguțe de salcie, e sărbătoarea Florilor. Un spectacol de familie, o sărbătoare, la care pot participa toți cei care cred în puterea copilăriei!

Vizionează aici  

 

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

 

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Joi, 25 aug. ora 19:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Gipsy in Blue
Gipsy in Blue
Luni, 15 aug. ora 20:00 Durată: 1h 30m Bucuresti, Teatrul Elisabeta
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Florin Piersic Jr, Mihai Androne Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Neliniștiți – proiecție de film
Neliniștiți – proiecție de film
Sâmbătă, 20 aug. ora 21:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Valsul Hazardului
Valsul Hazardului
Vineri, 26 aug. ora 19:30 Regie: Ingrid Bonța Durată: 1h Bucuresti, Teatrul Masca