Menu
Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reprogramează spectacolele suspendate Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reprogramează spectacolele suspendate

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reprogramează spectacolele suspendate

Teatru: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” anunță publicul că cele două spectacole suspendate din motive medicale săptămâna trecută se joacă la sfârșitul acestei săptămâni, după cum urmează:

Spectatorilor care au cumpărat bilete la aceste spectacole le prezentăm scuze pentru neplăcerile create de modificarea programului. Totodată, îi asigurăm că biletele rămân valabile și îi așteptăm la reprezentații în condiții de maximă siguranță.

Locurile eliberate de spectatorii care au cerut rambursarea contravalorii biletelor au fost repuse în vânzare și pot fi cumpărate de pe bileteonline@fanitardini.ro și de la Agenția Teatrală din Domnească 59.

Programul complet al lunii februarie va fi revizuit și republicat pe http://www.fanitardini.ro/ până la sfârșitul acestei săptămâni.

Accesul la spectacole se face doar cu Certificatul Digital al UE privind COVID, care să ateste vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală, dar și cu masca de protecție. Gradul de ocupare a sălii este de 30%.

Bilete la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reprogramează spectacolele suspendate

Momentan nu sunt reprezentații programate.