Menu
Tangotic Tangotic

Tangotic

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Interpret: Anastasia Suru

Chitară: Jose Almar

Percuție: Ati de Chile

O apariție inedită în capitala unde tangoul are rădăcini adânci.

Tangotic este o idee concepută de spirit, care constituie treapta cea mai inalta de abstractizare în reflectarea realității.

Acest concept are la bază arta tangoului.

Tango înseamnă prezență, conexiune, ritm.

Spectacolul este redat sonor, muzical și vizual prin interpretarea vocală a actriței Anastasia Suru, alături de Jose Almar(chitară) și Ati de Chile(percuție).

Tangotic este un proiect muzical de Tango Nuevo ce are la bază tangoul argentinian, tangouri și romanțe românești în fuziune cu elemente jazz, rock, afro.

Repertoriul este alcătuit din muzică tradițională argentiniană, romanțe și tangouri românești ale anilor 1920 – 1950, incluzând structuri pe măsuri de tango, milonga și candombe specifice din Argentina, în piese precum Rița de Ioana Radu, Zaraza interpretată de Ignacio Corsini în 1929 vs Cristian Vasile în 1931 și alte piese consacrate de tango argentinian.

O altă față a repertoriului cuprinde tangouri originale ce își câștigă unicitatea prin abordarea abstractă a realității interioare, în piese precum Luna, As de treflă, Romanța celor ce se vând etc.

Suntem un acord în minor cu al șaselea simț! Suntem amestec de real și fantezie!

Recomandăm spectacolul celor ce văd prin ochi, și nu cu ochii…

Ne vedem acolo, unde lumea când închide ochii, cerul își aprinde stelele…


Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la Tangotic

Momentan nu sunt reprezentații programate.