Menu
TANGO NIGHT – ANALIA SELIS, MARIAN CASTRO & MUSE QUARTET TANGO NIGHT – ANALIA SELIS, MARIAN CASTRO & MUSE QUARTET

TANGO NIGHT – ANALIA SELIS, MARIAN CASTRO & MUSE QUARTET

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

TANGO NIGHT – ANALIA SELIS, MARIAN CASTRO & MUSE QUARTET

 

Categorii bilete:

1. Bilet simplu

2. Bilet Front Seat: Cu acest bilet, vă puteți garanta locuri în primele 8 rânduri ale Sălii.

3. Bilet The Palace Experience

● Veți avea asigurate locuri în primele 8 rânduri, lângă scenă. Astfel, vă veți bucura de aproape, de muzica și inspirația artiștilor;

● Într-un salon privat, veți avea acces la un bufet suedez alcătuit din cele mai rafinate gustări, precum: cold cuts cheeses and meats, dried fruits, assortment of jams & bakery mix. Acest bufet se deschide la ora 18:00.

● Alături de aceste gustări vă oferim și un Open Bar cu cele mai alese vinuri din Crama Gramofon (White, Rose & Red), dar și băuturi non-alcoolice (apă plată/minerală).

 

Analia Selis (voce)

Mariano Castro (pian)

Muse Quartet: Alina Horez (Vioară) | Nicoleta Petre (Vioară) | Maria

Colţatu (Violă) | Alexandra Pascaru (Violoncel)

 

La propunerea Teatrului Godot, ANALIA SELIS deschide seria  „Bragadiru Tango Nights”. ANALIA SELIS revine pe scena Teatrului Godot cu o formulă diferită, față de cea prezentată până acum. Alături de pianistul argentinian MARIANO CASTRO și MUSE QUARTET, va cânta tango argentinian tradițional, tango compus de Astor Piazzolla și un pic de tango românesc. Toate acestea, aranjate de Mariano Castro pentru voce, pian si cvartet de corzi.

 

Analia Selis – Voce Născuta in Tucumán, Argentina. S-a stabilit in Romania in 2003. Între 2005 și 2014 a repurtat multe succese în cariera sa de cântăreață de pop latino-american, devenind foarte cunoscută în

România, unde a interpretat pe cele mai prestigioase scene și a fost invitată a celor mai importante posturi de televiziune și de radio. În 2014 a început să cânte tango, de atunci si pana in prezent a colaborat cu toate orchestrele din România și cu orchestre din Elveția, Cehia, Lituania, Argentina. A fost invitată să cânte alături de diferite ansambluri: Kamerata Kronstadt, Gaudeamus Quartet, Contempo Quartet ș.a, precum și în cadrul unor importante festivaluri muzicale: Festivalul Internațional “George Enescu” (România), Radio Song Festival (Beijing, China), Kammermusiktage Barth Festival (Germania), Das Einzigartige Crossover Festival (Elveția), Festivalul și Concursul Internațional de Violoncel de la Klaipėda (Lituania) ș.a. În prezent, continuă să promoveze tango-ul tradițional argentinian și muzica lui Astor Piazzolla atât în România, cât și în Europa.

 

Mariano Castro – Născut la Buenos Aires. S-a stabilit în România în 2013. Muzician complex, pianist, chitarist, compozitor, orchestrator. Are activ peste 40 de turnee internaţionale în Statele Unite, Canada, Brazilia, Ecuador, Italia, Elveţia, Germania, Romania, Franţa, Rusia, Portugalia, Polonia, Spania, Danemarca, Bulgaria, Olanda, Suedia, Cehia şi Lituania. Împreună cu trupa Narcotango a fost nominalizat de două ori la Latin Grammy Awards (2009 şi 2010) la categoria „Cel mai bun album de tango”. Congresul din Buenos Aires îl declara în 2014 Personalitate marcantă a Culturii din Buenos Aires pentru întreaga sa traiectoria artistică şi datorită aportului artistic adus în promovarea culturii argentiniene. Se prezinta in ultimele ani ca pianist si orchestrator alături de diferite orchestre filarmonice din Romania si Europa.

 

Muse Quartet – Unii au spus că i-au vizitat în vise. Alții, că i-au condus afară din Infern. Dar, în general, mulți spun că și-au găsit inspirația mulțumită lor, a muzelor și de n-ar fi, nu s-ar povesti. Muzica celor 4 muze, Alina Horez, Nicoleta Petre, Maria Coltatu și Corina Turcan, te va plimba printr-un repertoriu larg de muzică rock, clasica, electronică, pop, indie, rap. Fetele colaboreaza atât în țară cât și în străinătate cu artiști de renume precum: Akua Naru, CTC, Deliric, Silent Strike, Alexandra Usurelu, Mariano Castro, Vanotek, Lucia, Rockabella, Smiley, Andra, Alexandrina Hristov, byron, VUNK, Andrei Tudor Band, The Motans, Tomma Alistar, Golan, Dimitri’s Bats, Grimus, Kumm”.

Bilete la TANGO NIGHT – ANALIA SELIS, MARIAN CASTRO & MUSE QUARTET

Momentan nu sunt reprezentații programate.