Menu
Supereroii revin! Supereroii revin!

Supereroii revin!

Teatru: Teatrul Ion Creangă
Regie: Silviu Oltean
Autor: peste 4 ani
Coregrafie: Paul Cimpoieru
Durată: 1h
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

Recomandat: Peste 4 ani

În lumea reală e cam așa. Pentru mama și tata: job, teambuilding, training-uri și deadline-uri zi de zi, până seara târziu. Pentru copii: școală, afterschool, teme și jocuri video zi de zi, până seara târziu. Un scenariu repetitiv – și parcă prea plictisitor, zicem noi! Dar iată că în ritmul aglomerat al programului cotidian se strecoară un personaj ciudat. Cuceritor și carismatic, Stăpânul internetului îi convinge pe copii să abandoneze poveștile și să intre pentru totdeauna în lumea jocurilor virtuale, unde distracția nu cunoaște limite.

Dar cele două lumi sunt profund interconectate: de fiecare dată când un copil renunță să mai citească povești, un personaj dispare în Valea Uitării! Sub această amenințare teribilă, eroii din basme – Pinocchio, Omul de Tinichea, Leul cel Fricos și Albă ca Zăpada – pornesc într-o uriașă aventură, prin tărâmuri înghețate, păduri fermecate și lumi întunecate, pentru a salva poveștile. Drumul e lung și presărat cu tot soiul de peripeții, dar și cu noi prieteni, care mai de care mai neașteptați. Zmei, crăiese aprige, pirați și căpcăuni care în timpul liber fură prințese se alătură astfel eroilor în misiunea lor de a reașeza lumea poveștilor în matcă.

Însă, pe măsură ce lupta se întețește, un nou quest, chiar mai important – salvarea timpului magic petrecut în familie – îi va transforma pe protagoniștii noștri în adevărații SUPEREROI ai tuturor timpurilor! Vor reuși oare să îl învingă pe Stăpânul internetului și să readucă poveștile în lumea copiilor? Vor salva sărbătorile? Vă invităm să urmăriți călătoria lor magică și să deveniți și voi supereroi ai propriei povești de Crăciun!

Fragmente muzicale din spectacolele „Vrăjitorul din Oz” și „Spaima zmeilor” & elemente de scenografie din spectacolele „O poveste a porcului”,  „Jack și vrejul de fasole”, „Spaima zmeilor” și „Crăiasa zăpezii”.

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Joi, 25 aug. ora 19:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Gipsy in Blue
Gipsy in Blue
Luni, 15 aug. ora 20:00 Durată: 1h 30m Bucuresti, Teatrul Elisabeta
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Mihai Androne, Florin Piersic Jr Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Neliniștiți – proiecție de film
Neliniștiți – proiecție de film
Sâmbătă, 20 aug. ora 21:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Valsul Hazardului
Valsul Hazardului
Vineri, 26 aug. ora 19:30 Regie: Ingrid Bonța Durată: 1h Bucuresti, Teatrul Masca