Menu
Sunset vibes – unconcert Alma Nicole Sunset vibes – unconcert Alma Nicole

Sunset vibes – unconcert Alma Nicole

Teatru: Unteatru
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de telespectatori cu ocazia concursului Vocea României, unde a ajuns până în finala ediției din 2018. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în muzica ei originală.

2020 a fost anul lansării primului său single – “The Reason”. În luna septembrie, publicul a avut parte de o proiecție “first-look” a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clipul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

În noiembrie a lansat piesa “Stuck to You”, care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei. Au urmat în 2021 “Tonight”, “Amazing Grace”, o reinterpretare aparte a celebrului “La Betleem colo’n jos” și multe altele, pe care le găsiți pe site – almanicole.ro

Cel mai nou videoclip a fost filmat în Scoția, pentru piesa “You Are”. 

“Este o piesă despre legăturile puternice care sparg barierele spațiu-timp. În viață avem puține astfel de conexiuni și asta le face cu atât mai valoroase. Am lucrat cu Ciprian Iacob (compozitor de muzică de film) pentru a-i oferi feeling-ul cel mai apropiat celui pe care voiam să-l transmit. Sunt foarte mândră de ce a ieșit. M-am întors de curând dintr-o călătorie în Portugalia unde am filmat cadre pentru un nou clip care va fi lansat foarte curând, chiar în această vară.” – Alma Nicole 

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Joi, 25 aug. ora 19:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Gipsy in Blue
Gipsy in Blue
Luni, 15 aug. ora 20:00 Durată: 1h 30m Bucuresti, Teatrul Elisabeta
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Mihai Androne, Florin Piersic Jr Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Neliniștiți – proiecție de film
Neliniștiți – proiecție de film
Sâmbătă, 20 aug. ora 21:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Valsul Hazardului
Valsul Hazardului
Vineri, 26 aug. ora 19:30 Regie: Ingrid Bonța Durată: 1h Bucuresti, Teatrul Masca