Menu
Stand-up Lechaim Stand-up Lechaim

Stand-up Lechaim

Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Stand-up Lechaim! este un concert spectacol special, oferit de Maia Morgenstern, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau și Andrei Miercure, acompaniați de orchestra Teatrului Evreiesc de Stat. Demonstrând frumuseţea muzicii evreieşti, ”Stand-up Lechaim!” cuprinde cele mai vesele cântece folclorice evreieşti, în armonie perfectă cu cea mai bună muzică populară românească. Klezmer, oraţii de nuntă, cântece de leagăn, de joc, de dragoste, de petrecere, lăutărești, satirice, într-un mix muzical din care răzbate exuberanţa, bucuria, veselia. ”Stand-up Lechaim!” ne aminteşte cu optimism, speranţă şi voie bună că avem moşteniri culturale impresionante, pe care trebuie să le preţuim.

Cu participarea TES ORCHESTRA:

Clape, acordeon: Bogdan Lifșin

Vioară: Rodica Gancea, Feras Sarmini

Violoncel: Sergiu Marin

Clarinet: Mihai Pintenaru

Gen: Concert muzică tradițională

Limba: Română și idiș

Recomandări vârstă: 10+

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

 

–        Prezentarea la sala de spectacol cu 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.

–        Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.


Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).


 –        Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

–        Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.

–        Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în locație, la toalete și la ieșirea din locație.

Bilete la Stand-up Lechaim

Momentan nu sunt reprezentații programate.