Menu
Spiritul Muntelui și Mizantropul Spiritul Muntelui și Mizantropul

Spiritul Muntelui și Mizantropul

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Petrică Voicu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

În data de 22 Octombrie 2022, ora 19.00, va avea loc premiera spectacolului Spiritul Muntelui și Mizantropul găzduit de Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, în sala Media, pus în scenă de Teatrul Vienez de Copii. Regia este semnată de Petrică Voicu, după o idee de Sylvia Rotter

Piesa este jucată de copiii din trupa noastră de teatru, tineri cu vârste între șase și șaptesprezece ani, la finalul unei perioade de șase luni de cursuri.

Acțiunea spectacolului „Spiritul Muntelui și Mizantropul” de Ferdinand Raimund, începe când Malchen îl întâlnește pe logodnicul ei secret, August, care se întoarce dintr-o călătorie artistică de trei ani din Italia. Întâlnirea lor are loc în munți, unde le apare Astragalus, regele Alpilor. Îndrăgostiții îi povestesc despre nenorocirea lor: tatăl suspicios al lui Malchen, Rappelkopf, este împotriva căsătoriei. Astragalus promite că îi va ajuta pe tineri.

Rappelkopf simte că este urmărit în mod constant și bănuiește că toți cei din jurul său îi vor răul. Când află că fiica lui l-a întâlnit pe tânărul pictor August, el părăsește casa furios. În pădure apare Astragalus și îl răpește, ducându-l la palatul său. El a conceput deja un plan pentru a-l scăpa pe Rappelkopf de mizantropie. Vă așteptăm cu drag la spectacolul Teatrului Vienez de Copii pentru a descoperi împreună finalul fericit al poveștii.

Teatrul Vienez de Copii a fost înființat în România în 2008 de către Sylvia Rotter, cu scopul de a familiariza copiii şi tinerii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani cu universul literaturii şi al spectacolului. Deschis tuturor copiilor şi tinerilor, indiferent de mediul social sau de nivelul de dezvoltare al aptitudinilor, teatrul îşi propune să educe şi să anime atât participanţii, cât şi publicul.

 

Bilete aici  

Bilete la Spiritul Muntelui și Mizantropul

Momentan nu sunt reprezentații programate.