Menu
Sindromul supravietuitorului – artisti romani pentru artisti ucraineni Sindromul supravietuitorului – artisti romani pentru artisti ucraineni

Sindromul supravietuitorului – artisti romani pentru artisti ucraineni

Teatru: Teatrul Național “Mihai Eminescu”
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

 

de Andrii Bodnarenko
traducerea Raluca Rădulescu

Data premierei: 01 iunie 2022 (Sala 2)

Durata spectacolului:

 

TNTm participă la Campania umanitară Artiști români pentru artiști ucraineni

 

Teatrul Național din Timișoara prezintă miercuri, 1 iunie 2022, de la ora 19,00 în Sala 2, spectacolul-lectură Sindromul supraviețuitorului de Andrii Bodnarenko, în traducerea Ralucăi Rădulescu, eveniment realizat în cadrul Campaniei umanitare Artiști români pentru artiști ucraineni, proiect de strângere de fonduri derulat de UNITER, Worldwide Reading Project și CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore.

 

Campania reunește 46 de instituții culturale de stat și independente din România și Republica Moldova care s-au alăturat acestui proiect de strângere de fonduri care se desfășoară în perioada 16 mai – 15 iunie 2022. Astfel, toate teatrele și companiile de teatru implicate organizează spectacole-lectură, optând pentru unul din cele zece texte scrise de autori ucraineni în perioada scursă de la începerea războiului.

 

Distribuția spectacolului îi reunește pe actorii Alina Ilea, Roberta Popa și Cristian Szekeres. Regia artistică aparține Mihaelei Lichiardopol, căreia i se alătură Gabriela Strugaru-Popa (scenografie) și Sebastian Hamburger (video design), proiectul fiind coordonat de Ștefan Iordănescu.

 

Accesul în Sala 2 se face pe baza achiziționării biletelor puse în vânzare pe platforma on-line www.my stage.ro, urmând ca UNITER să redirecționeze încasările pentru ajutorarea artiștilor din Ucraina, aflați în aceste zile în cel mai greu rol al vieții lor, în contul special deschis de Asociația UNITER: Fondul de Solidaritate Teatrală
RO22RNCB0072049712860086 BCR SECTOR 1.

 

Cumpără bilet

Bilete la Sindromul supravietuitorului – artisti romani pentru artisti ucraineni

Momentan nu sunt reprezentații programate.