Menu
Show de comedie Improfix Show de comedie Improfix

Show de comedie Improfix

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

IMPROFIX – un proiect ambițios care reunește actori profesioniști din toată țara. Creativi, dinamici și spontani, abia așteaptă să te întâlnească. Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești.

Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții. (Mihaela Sîrbu, coach de improvizație)

Trupa IMPROFIX: Emanuel Bighe (văzut în comediile „Divorț în ziua nunții” sau „Iubire dublu distilată”), Alexandru Cătănoiu, Irina Ștefan, Armand Crișan, Crina Lință, Cătălin Ștefan Bucur, Laura Gabriela Oana, Petru Marginean, Ioana Niculae, Teodor Abagiu, Dumitru Țui.

 

Coach: Mihaela Sîrbu. 

Improvizator muzical: Vlad Pasencu. 

Design și fotografie afiș: Andrei Runcan.

Accesul se poate face cu maximum o oră – cu minimum 15 minute mai devreme. Biletele online necesită și rezervare nominală de locuri (la mese), la nr. de telefon 0773 825 249, iar așezarea se realizează în ordinea în care s-a rezervat. Mesele sunt de 3 sau 4 locuri, iar achiziția unuia sau a 2 bilete presupune ocuparea unuia sau a 2 locuri, alături de alte persoane.

Bilete la Show de comedie Improfix

Momentan nu sunt reprezentații programate.