Menu
Sherlock Holmes si Jack Spintecătorul Sherlock Holmes si Jack Spintecătorul

Sherlock Holmes si Jack Spintecătorul

Regia: Regia Ricard Reguant
Autor: Autor Ricard Reguant
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Vrei să faci o rezervare?

Scrie pe whatspp sau sună la
0791.616.583

Oferim și 20 bilete reduse la 60 lei pentru pensionari, studenți, liceeni si copii . Biletele se rezervă telefonic și vor fi ridicate în ziua spectacolului.

Vino să trăiești pentru 2 ore în atmosfera Londrei anilor 1880 și descoperă o lume plină de mistere…

Cel mai cunoscut detectiv din lume ajunge față în față cu cel mai înfricoșător criminal în serie din istorie, misteriosul Jack Spintecătorul.
Londra anilor 1880.

O serie de crime oribile petrecute în cartierul Whitechapel zguduie opinia publică.

Inspectorul Lestrade, disperat de situație și de presiunea mediatică, ajunge în Baker Street 221B pentru a-l angaja pe celebrul detectiv Sherlock Holmes care, împreună cu nelipsitul doctor Watson, va demara investigațiile pentru a-l găsi și a-l da în vileag pe teribilul criminal poreclit Jack Spintecătorul.

În timpul investigației se vor întâlni și cu celebra spioană Irene Adler.

Aventura și suspansul vor alcătui un amestec exploziv care îi va face să descopere un adevăr mult mai șocant decât și-ar fi putut imagina.
SHERLOCK VS JACK – când SCOTLAND YARD a apelat la ARTHUR CONAN DOYLE pentru a-l găsi pe JACK SPINTECĂTORUL

Nu multă lume știe că, în 1888, Sir Arthur Conan Doyle, creatorul celebrului detectiv Sherlock Holmes, a fost chemat de mai multe ori la Scotland Yard pentru a lei oferi consultanță cu privire la crimele oribile care au zguduit în acea perioadă Londra victoriană. Cunoscutul scriitor și-a notat ideile și părerile transmise către Scotland Yard cu privire la identitatea celebrului criminal în serie supranumit Jack Spintecătorul.

Multe dintre aceste însemnări au fost folosite pentru redactarea acestei piese de teatru originale care combină fantezia unui personaj inventat, dar cunoscut în întreaga lume – Sherlock Holmes, cu realitatea unuia dintre cei mai cruzi ucigași ai acelor ani. Juxtapunerea, deși riscantă, este cu siguranță extrem de intrigantă și surprinzătoare, lucru dovedit și de prezența ei pe marele ecran, existând cel puțin două filme în care apare această juxtapunere antrenantă: Murder by decree de Bob Clark (cu mari actori precum Cristopher Plummer, Donald Sutherland și James Mason) și A Study In Terror (cu Judi Dench, Frank Finlay, John Neville), unde marele detectiv este chemat să investigheze crimele misterioase din Whitechapel urmând pistele și indiciile cercetate și analizate în realitate de Scotland Yard în acea perioadă.

În același timp, piesa tratează problematica dualității binelui și răului în sinea fiecărei persoane și lupta continuă dintre bine și rău care se dă în fiecare din noi.

Bilete la Sherlock Holmes si Jack Spintecătorul

Momentan nu sunt reprezentații programate.