Menu
Share&Subscribe Share&Subscribe

Share&Subscribe

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Vlad Zamfirescu Vlad Zamfirescu, Mădălina Ciupitu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

Share&Subscribe – o premieră teatrală cât șapte! O minune de comedie!

Spectacolul, pe un text contemporan, prezentat în premieră absolută, reunește, pentru prima dată în aceeași poveste, șapte vedete marcante ale teatrului românesc: Marius Manole, Mirela Oprișor, Șerban Pavlu, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Diana Roman și Andi Vasluianu! Nicio altă producție teatrală nu a reușit să aducă toate aceste nume pe un singur afiș!

Este a șaptea colaborare între regizorul Vlad Zamfirescu și dramaturgul Alex Popa. Dintre spectacolele anterioare amintim All Inclusive, Pe o pânză de păianjen, Totul se transformă, comedii cu succes la public și critici, jucate, cu casa închisă, pe sute de scene din România și din marile capitale ale Europei.

În cele șapte scene ale spectacolului Share & Subscribe, care se derulează cinematografic, rapid și provocator, publicul este purtat, pe valuri de umor, printr-o poveste surprinzătoare, profund umană și cu adevărat memorabilă, în care strălucesc talentul excepțional al celor șapte actori, viziunea regizorală discret rafinată a lui Vlad Zamfirescu, precum și răsturnările de situație, de ritm și de emoție, marca Alex Popa.

Share&Subscribe, o minune de comedie!

Bilete la Share&Subscribe

Momentan nu sunt reprezentații programate.