Menu
Sergiu Tuhuțiu – Clair de lune Sergiu Tuhuțiu – Clair de lune

Sergiu Tuhuțiu – Clair de lune

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

SERGIU TUHUȚIU

Clair de lune. Solitudes Series

Piano Concert

Ca o continuare firească a dialogului dintre sunet și tăcere propus in seria concertelor Solitudes, Sergiu Tuhuțiu revine pe scena Teatrului Godot, într-un recital extraordinar de pian: Clair de lune

Într-un colț de liniște din tumultuosul București, Solitudes Series ne invită într-un spațiu al reflecției și introspecției. Prin lucrări romantice de Chopin, Schubert, Liszt sau Paderewski, acest recital aduce în prim-plan nuanțele și complexitatea singurătății. Fiecare notă țesută în aceste meditații muzicale devine un ecou al singurătății, o reflecție asupra vieții. Clair de lune este o călătorie subtilă și profundă prin universul nostalgiei și al pasiunii, un spațiu unde muzica se transformă în oglinda introspecțiilor noastre. Vă invităm să trăiți această experiență muzicală, un prilej de contemplare și auto-descoperire.

Sergiu Tuhuțiu este un pianist care cântă așa cum vorbește: cu o claritate incandescentă, cu pasiune și tușe reflexive. Perseverent și eclectic în căutările sale artistice, el a îmbinat studiul pianului la Royal College of Music cu cel al producției muzicale la Abbey Road Institute din Londra, pentru ca ulterior să obțină titlul de „Doctor” din partea Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Fie că e vorba de un debut spectaculos la Hollywood în proiectul Chopin Meets Broadway sau de seria de concerte Piano Colours, Sergiu Tuhuțiu captivează cu un discurs muzical plin de întrebări și năzuințe. Mânat de o curiozitate efervescentă și de nevoia de experimentare, el explorează cu fascinație dinamica afectivă dintre artist și public. În urma unui recital susținut la Londra, site-ul britanic de critică muzicală „The B Flat Sheep” nota: „În această seară Tuhuțiu ne-a condus într-o pădure unde am putut asculta ceva aproape secret; secret pentru că era pe cât de neprețuit, pe atât de riscant.”

BILETE

The Palace Experience:

● Veți avea asigurate locuri în primele 8 rânduri, lângă scenă. Astfel, vă veți bucura de aproape, de muzica și inspirația artiștilor;

● Într-un salon privat, veți avea acces la un bufet suedez alcătuit din cele mai rafinate gustări, precum: cold cuts cheeses and meats, dried fruits, assortment of jams & bakery mix. Acest bufet se deschide la ora 18:00.

● Alături de aceste gustări vă oferim și un Open Bar cu cele mai alese vinuri din Crama Gramofon (White, Rose & Red), dar și băuturi non-alcoolice (apă plată/minerală).

Front Seat:

Cu acest bilet, vă puteți garanta locuri în primele 8 rânduri ale sălii

Bilete la Sergiu Tuhuțiu – Clair de lune

Momentan nu sunt reprezentații programate.