Menu
Secretul fericirii Secretul fericirii

Secretul fericirii

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Vlad Zamfirescu Vlad Zamfirescu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 14 ani

Fericirea e în noi… N-avem nevoie de nimic să fim fericiți… Trebuie doar să ne eliberăm de imediat, să întelegem că armonia este starea naturală a ființei… Să ne reconectăm la ritmul planetei care… Te-ai enervat deja? Așa ar fi normal. 

Știi totul despre stereotipuri, despre metafore inutile care ascund lipsa de conținut, despre întâmplări previzibile, sensul închipuit al vieții și secretul commercial / infantil al fericirii? Sigur că știi. N-ai încotro.  

Acum, încearcă să uiți… Să uiți tot ce știi despre stereotipuri, metafore, secrete…  Ai uitat? Bun. Mai uită (-te) o dată! Secretul fericirii este un spectacol centrat pe jocul actorilor și povestea pe care o construiesc împreună. O poveste actuală despre cum ne trăim iubirile și relațiile, inteligentă și savuroasă, cu răsturnări de situație și hohote generoase de râs”. O spun chiar protagoniștii spectacolului, actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu.  

“Spectacolul abundă in replici bune, pline de umor, așa că vei râde mult. Autorul te amăgește cu o comedie spumoasă și apoi te execută grațios. Pentru că gluma virează brusc în dramă și apoi spre tragedie. Și, așa cum le stă bine scriitorilor abili, Alex Popa ți-a dat numeroase indicii pentru a înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Chiar cu o insistență obositoare, privind în urmă. Numai că tu te distrai așa de bine, încât nici prin cap nu ți-a trecut să le iei în seamă”, avertizează Vlad Zamfirescu, autorul montării.

Bilete la Secretul fericirii

Momentan nu sunt reprezentații programate.