Menu
Seară de Tango: Analia Selis & Milonga Party Seară de Tango: Analia Selis & Milonga Party

Seară de Tango: Analia Selis & Milonga Party

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

SEARĂ DE TANGO & MILONGA PARTY

…you just need to close your eyes and let yourself be taken to Buenos Aires through Analia’s interpretation of Piazzolla’s music. (Gazeta de Nord Vest)

Cu o puternică prezența argentiniană formată de Analia Selis (voce) și Mariano Castro (pian), plus violonistul Rafael Butaru si contrabasistul Adrian Flautistu, Analia Selis Tango Cvartet revine la Godot. Va invitam la o seara de tango autentic. Veti asculta atat tango traditional cat si piese compuse de Astor Piazzolla în cel mai autentic mod prin muzica si povesti.

Alături de ei îi vom avea și pe cei doi dansatori Csongor Kicsi și Silvia Spataru. Aceștia formează un cuplu de dans de aproape doi ani. Timp în care au participat ca și artiști invitați la numeroase spectacole, concerte și diferite alte proiecte de tango argentinian. Vă invităm să rămâneți după concert pentru o seară de dans tango pe ritumuri de milonga.

Analia Selis – Voce

Născuta in Tucumán, Argentina. S-a stabilit in Romania in 2003. Între 2005 și 2014 a repurtat multe succese în cariera sa de cântăreață de pop latino-american, devenind foarte cunoscută în România, unde a interpretat pe cele mai prestigioase scene și a fost invitată a celor mai importante posturi de televiziune și de radio.

În 2014 a început să cânte tango, de atunci si pana in prezent a colaborat cu toate orchestrele din România și cu orchestre din Elveția, Cehia, Lituania, Argentina. A fost invitată să cânte alături de diferite ansambluri: Kamerata Kronstadt, Gaudeamus Quartet, Contempo Quartet ș.a, precum și în cadrul unor importante festivaluri muzicale: Festivalul Internațional “George Enescu” (România), Radio Song Festival (Beijing, China), Kammermusiktage Barth Festival (Germania), Das Einzigartige Crossover Festival (Elveția), Festivalul și Concursul Internațional de Violoncel de la Klaipėda (Lituania) ș.a. În prezent, continuă să promoveze tango-ul tradițional argentinian și muzica lui Astor Piazzolla atât în România, cât și în Europa.

Mariano Castro – Pian

Nascut la Buenos Aires. S-a stabilit în România în 2013. Muzician complex, pianist, chitarist, compozitor, orchestrator. Are activ peste 40 de turnee internaţionale în Statele Unite, Canada, Brazilia, Ecuador, Italia, Elveţia, Germania, Romania, Franţa, Rusia, Portugalia, Polonia, Spania, Danemarca, Bulgaria, Olanda, Suedia, Cehia şi Lituania. Împreună cu trupa Narcotango a fost nominalizat de două ori la Latin Grammy Awards (2009 şi 2010) la categoria „Cel mai bun album de tango”. Congresul din Buenos Aires îl declara în 2014 Personalitate marcantă a Culturii din Buenos Aires pentru întreaga sa traiectoria artistică şi datorită aportului artistic adus în promovarea culturii argentiniene. Se prezinta in ultimele ani ca pianist si orchestrator alături de diferite orchestre filarmonice din Romania si Europa.

Adrian Flautistu – Contrabas

Este unul din cei mai apreciați  contrabasisti de jazz din România. A câștigat numeroase premii la Concursuri și Festivaluri de Jazz din România si din strainatate, cum ar fi: festivalul de jazz de la Târgu Mureș, festivalul de jazz de la Sibiu, Getxo jazz Bilbao. A colaborat cu importanți soliști vocali si instrumentisti de jazz din România si din străinătate. În prezent este basist la Big Band-ul Radio.

Rafael Butaru – Vioara

Este concertmaestrul Filarmonicii „George Enescu” și al Operei Naționale din București. Este membru Romanian Chamber Orchestra, al Ludens Piano Trio și al ansamblului de muzica veche I Ludici.  De-a lungul carierei sale a cantat alături de muzicieni de prestigiu precum: Marin Cazacu, Dorin Marc, Liviu Prunaru, David Cohen, Alexander Sitkowetsky, etc. Este câștigător a numeroase premii la concursuri naționale și internaționale. Activitatea sa solistica include concerte susținute în cadrul stagiunii Filarmonicii „George Enescu” , Radiodifuziunii Române cu Orchestra Națională Radio si Orchestra de Camera , cu Orchestra Romana de Tineret, in cadrul Festivalului Internațional George Enescu, Festivalul Internațional Sergiu Celibidache, Festivalul Enescu și muzica lumii, Young Euro Classic, TIFF, Festivalul Internațional de muzică de cameră SoNoRo si numeroase concerte in  stagiunea  filarmonicilor din tara si străinătate.

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Yiddish trotter
Yiddish trotter
Joi, 25 aug. ora 19:00 Durată: 1h 40m Bucuresti, Teatrul Evreiesc de Stat
Vezi piesa
Sărută-mă
Sărută-mă
Vineri, 9 sept. ora 19:00 Durată: 1h 10m Cluj, Teatrul National -Napoca
Vezi piesa
Jocheul Păsărilor
Jocheul Păsărilor
Duminică, 21 aug. ora 19:30 Regie: Attila Keresztes Durată: 1h Târgu Mureș, Teatrul Național
Vezi piesa
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Joi, 25 aug. ora 19:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Florin Piersic Jr, Mihai Androne Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”