Menu
Seară Argentiniană de Tango: Analia Selis Seară Argentiniană de Tango: Analia Selis

Seară Argentiniană de Tango: Analia Selis

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Cu o puternică prezență argentiniană – Analia Selis (voce) și Mariano Castro (pian); împreună cu violonistul Rafael Butaru si  contrabasistul Adrian Flautistu, vă invităm la o seară de tango autentic. Veți asculta atât tango tradițional, cât și piese compuse de Astor Piazzolla în cel mai autentic mod prin muzica și povesti.

Analia Selis – Voce

S-a născut în Tucumán, Argentina. S-a stabilit in Romania în 2003. Între 2005 și 2014 a avut multe reușite în cariera sa de cântăreață de pop latino-american, devenind foarte cunoscută în România, unde a interpretat pe cele mai prestigioase scene și a fost invitată la mai multe posturi de televiziune și de radio.                                                     

În 2014 a început să cânte tango, iar de atunci și până în prezent a colaborat cu toate orchestrele din România, dar și cu orchestre din Elveția, Cehia, Lituania, Argentina. A fost invitată să cânte alături de diferite ansambluri: Kamerata Kronstadt, Gaudeamus Quartet, Contempo Quartet ș.a; precum și în cadrul unor importante festivaluri de muzică: Festivalul Internațional „George Enescu” (România), Radio Song Festival (Beijing, China), Kammermusiktage Barth Festival (Germania), Das Einzigartige Crossover Festival (Elveția), Festivalul și Concursul Internațional de Violoncel de la Klaipėda (Lituania)ș.a.                                                                                                    

În prezent, continuă să promoveze tango-ul tradițional argentinian și muzica lui Astor Piazzolla atât în România, cât și în Europa.

Mariano Castro – Pian

S-a născut în Buenos Aires. S-a stabilit în România în 2013. Este muzician complex, pianist, chitarist, compozitor, orchestrator. Are la activ peste 40 de turnee internaţionale în: Statele Unite, Canada, Brazilia, Ecuador, Italia, Elveţia, Germania, Romania, Franţa, Rusia, Portugalia, Polonia, Spania, Danemarca, Bulgaria, Olanda, Suedia, Cehia şi Lituania. Împreună cu Trupa Narcotango a fost nominalizat de două ori la Latin Grammy Awards (2009 şi 2010) la categoria „Cel mai bun album de tango”. Congresul din Buenos Aires îl declara în 2014: Personalitate Marcantă a Culturii din Buenos Aires, pentru întreaga sa traiectoria artistică şi datorită aportului artistic adus în promovarea culturii argentiniene. În prezent este pianist si orchestrator alături de diferite orchestre filarmonice din Romania si Europa.

Adrian Flautistu – Contrabas

Este unul din cei mai apreciați  contrabasiști de jazz din România. A câștigat numeroase premii la Concursuri și Festivaluri de Jazz din România si din străinătate, cum ar fi: Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș, Festivalul de Jazz de la Sibiu, Getxo Jazz Bilbao. A colaborat cu importanți soliști vocali și instrumentiști de jazz din România și din străinătate. În prezent este basist la Big Band-ul Radio.

Rafael Butaru – Vioara

Este concertmaistrul Filarmonicii „George Enescu” și al Operei Naționale din București. Este membru Romanian Chamber Orchestra, al Ludens Piano Trio și al ansamblului de muzica veche I Ludici.  De-a lungul carierei sale a cântat alături de muzicieni de prestigiu precum: Marin Cazacu, Dorin Marc, Liviu Prunaru, David Cohen, Alexander Sitkowetsky, etc. Este câștigător a numeroase premii la concursuri naționale și internaționale.

Activitatea sa solistică include concerte susținute în cadrul stagiunii Filarmonicii „George Enescu”, Radiodifuziunii Române cu Orchestra Națională Radio și Orchestra de Camera, cu Orchestra Română de Tineret, în cadrul Festivalului Internațional George Enescu, Festivalul Internațional Sergiu Celibidache, Festivalul Enescu și Muzica lumii, Young Euro Classic, TIFF, Festivalul Internațional de muzică de cameră SoNoRo și numeroase concerte în stagiunea filarmonicilor din țară și străinătate.

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.


IMPORTANT

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la Seară Argentiniană de Tango: Analia Selis

Momentan nu sunt reprezentații programate.