Menu
Scrisorile portugheze Scrisorile portugheze

Scrisorile portugheze

Teatru: Teatrul Metropolis
Durată: 45 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

SCRISORILE PORTUGHEZE

ale Marianei Alcoforado

 

Un spectacol de gala 

 

În cei 24 de ani de cariera, regizorul Aureliu Manea monteaza, pentru prima data, un spectacol într-un teatru din Bucuresti, pe scena Teatrului Metropolis.  
De asemenea, volumul “Texte Regasite, Sfârsitul lumii va fi un clip”,  va fi relansat în prezenta a numeroase personalitat ale lumii culturale, colegi si prieteni.

 

“Cine poate sti ce este în sufletul unei femei parasite? […]

Nietzsche spunea undeva “ceea ce nu ne distruge ne face mai puternici”!
O dragoste neîmpartasita este ca o sclavie. Ce este mai frenetic decât o victorie în iubire când reusesti sa îti învingi sentimentele si sa te eliberezi?
Acest spectacol este conceput pentru contemporanii nostri, unde gândurile alearga cu repeziciunea avioanelor militare. Mariana Alcoforado ne este contemporana, pentru ca ne vorbeste despre iubire, iar de iubire nu vrem sa uitam. […]
Eroina se elibereaza de cutuma dragostei neîmpartasite si e salvata prin încoronare. Devine regina nimanui, dar devine REGINÄ‚. Tinem cu ea pâna la capat.
Din secolul XVII pâna în ziua de azi au trecut patru secole, dar o ascultam si azi pe Mariana Alcoforado pentru ca iubirea este ceva dupa care jinduim cu totii.”      

Aureliu Manea

Bilete la Scrisorile portugheze

Momentan nu sunt reprezentații programate.