Menu
Schimb pe schimb Schimb pe schimb

Schimb pe schimb

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Gogu se ocupă cu activități la limita legii și are o relație cu Clementina, o tipă visătoare, ușor bipolară și obsedată de el. Ortansa este căsătorită cu Emilian, inspector financiar – un individ anost, insipid, teribil de corect și… obsedat de ea. Iată personajele care încurcă și descurcă ițele în fața publicului, în comedia „Schimb pe schimb”. Relațiile dintre cei patru devin complicate din momentul în care Ortansa își presează soțul să comită o mică ilegalitate, închizând ochii la analiza unui dosar ce îl privește pe Gogu.

În ambele cupluri, unul dintre parteneri este egocentric, plin de sine și egoist, pe când celălalt este dedicat, umil și iubește cu disperare. Dar cine râde la urmă râde mai bine, iar fiecare primește ceea ce merită.

„Schimb pe schimb” – un spectacol cu Bogdan Iacob, Maria Magdalena Chihaia, Beatrice Rubica / Daniela Nicolae, Alin Brancu.

O producție Magdinia Studio Art. Adaptare după „Proști sub clar de lună”, de Teodor Mazilu.

În funcție de ora de începere, accesul în sală se poate face cu o oră / cu 40 minute mai devreme, fiind permis cu până la 10 minute înainte de spectacol. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane). Informații suplimentare, la nr. de telefon 0773 825 249.

Bilete la Schimb pe schimb

Momentan nu sunt reprezentații programate.