Menu
Scene din viata Academiei de improvizație – Improvisneyland Scene din viata Academiei de improvizație – Improvisneyland

Scene din viata Academiei de improvizație – Improvisneyland

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 50 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 21.00 în cadrul Comedy Impro Fest avem ultimul spectacol din festival, un spectacol dedicat muncii celor 12 ani ai Academiei de improvizație Improvisneyland!

Scene din viata Academiei de improvizație by Improvisneyland

Scene din viața Academiei de improvizație este un proiect creat special pentru Comedy Impro Fest, cu ocazia împlinirii a 12 ani de la înființarea Academiei de improvizație! Dacă Impro Battle, Maestro, Improfest sau Recul îți spun ceva, să știi că absolvenții Academiei de improvizație Improvisneyland fac parte din echipele acestor proiecte minunate. Mai mult decât atât, la Academia de improvizație avem peste 1000 absolvenți, Academia fiind locul unde s-au unit destine, s-au găsit cei mai buni prieteni și cunoaștem nu puțini oameni care ne-au spus că le-am schimbat viața fundamental. Pentru toți acești oameni, dedicăm acest spectacol și de fapt întregul Comedy Impro Fest!

Alături de membrii Trupei Improvisneyland vom avea pe scenă invitați de la Urban Impro, Marțienii, Improhub, All in, Recul și ImproVacanța.

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 – 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Bilete la Scene din viata Academiei de improvizație – Improvisneyland

Momentan nu sunt reprezentații programate.