Menu
Say yes and Play & Emoții marțiene Say yes and Play & Emoții marțiene

Say yes and Play & Emoții marțiene

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 50 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 20.00, în cadrul Comedy Impro Fest, vor avea loc două spectacole de Short Form si Impro la liber!

1. Say yes and Play by Trupa Paveleții

Joacă-te. Dă-ți voie să greșești. Ascultă activ.

Spune da. Intră în joc. Ai curajul să fii liber. Joacă-te.

Trupa Paveleții promite un show interactiv în care vor simți, juca și arăta toate acestea la un loc spre deliciul publicului.

Un proiect Teatrul de Artă, condus de Pavel Bârsan, membru în Trupa Improvisneyland. Paveleții! Ghiciți de la cine și-a luat trupa numele?

2. Emoții marțiene by Marțienii

Formatul e un impro la liber, în care improvizatorii explorează personaje și emoții sugerate de public. După ce au explorat ani de zile teritorii necunoscute în mintea și sufletul lor, cursanții reuniți sub numele de Marțienii au reușit să învingă în lupta cu fricile și îndoielile. Acum sunt maeștri ai inteligenței emoționale, pe care o vor afișa într-un format de impro la liber.

Marțienii s-au format la Academia de improvizație Improvisneyland. Vă lăsăm să ghiciți în ce zi a săptămânii se întâlneau ☺

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 – 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Bilete la Say yes and Play & Emoții marțiene

Momentan nu sunt reprezentații programate.