Menu
Să vorbesc cu tine Să vorbesc cu tine

Să vorbesc cu tine

Durată: 1h 20m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Piesa – sub titlul PARLER AVEC TOI – a avut premiera mondială la Paris, la Théatre Le Guichet Montparnasse, în 2018. Spectacolul Teatrelli cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu este prima montare scenică a piesei în România, a avut premiera online in luna iulie 2020, fiind apoi prezentată și live publicului sub formă de spectacol work in progress la Grădina cu Filme Cinema & More și Caro Cultura. Spectacolul a fost difuzat în regim de live streaming pe platforma Streamerse în 24 februarie 2021 și a fost urmărit de peste 500 pe spectatori.

Pentru a doua oară, Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu joacă într-o nouă poveste de iubire, de această dată într-un spectacol cu un comic subtil, spumos și foarte dinamic. O poveste sensibilă despre lucrurile pe care nu ni le spunem cu adevărat, despre neîncrederea în noi și în ceilalți, care adesea creează prăpăstii și ne împiedică să fim fericiți.

Un spectacol care s-a născut într-o perioadă complicată, de pandemie, dar care aduce un strop de speranță și bucurie.

„Un spectacol luminos, organic, expresiv, sensibil, melodios, plin de fantezie, ritmat, cu o chimie minunată. Antoaneta și Daniel dansează pe melodiile foarte bine alese, se sărută, se încurcă în firele telefoanelor, se caută și se găsesc, se pierd, se regăsesc, își vorbesc, și sunt, pur si simplu… Nina și Patrick! Bucurie, umor, sensibilitate, imaginație, talent, sinceritate. Ce poți să-ți dorești mai mult?” (Ana Maria Bamberger)

„Nina îl iubește pe Patrick, iar Patrick o iubește pe Nina. Nimic complicat. Însa în povestea noastră, telefonul este al treilea personaj, martor, confesor, accesoriu, mijlocul principal de comunicare. SĂ VORBESC CU TINE, să comunicăm, să avem curajul să ne asumăm ce simțim ar putea fi mesajul acestui spectacol.” (Raluca Tulbure)

„SĂ VORBESC CU TINE e despre noi, cei mereu îndrăgostiți. E ceva mistuitor și magic în felul în care-și transpun artistic aparițiile actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, îndrăgostiții scenei românești de azi.” (Horia Ghibuțiu)

„E acolo o imensă fragilitate omenească, splendid pusă în scenă. Antoaneta și Daniel au îmbrăcat atât de frumos și de atingător pielea vulnerabilității noastre, cea de toate viețile.” (Ana Barton)

Bilete la Să vorbesc cu tine

Momentan nu sunt reprezentații programate.