Menu
Rosto Rosto

Rosto

Teatru: Teatrul Act
Locuri: 72 locuri disponibile
Următoarea reprezentație: încă o dată/oră
Locația: Calea Victoriei, nr. 126, București
Durată: 1h 20m
Regia: Regia Alexandru Dabija Alexandru Dabija
Autor: Autor I. L. Caragiale I. L. Caragiale
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 93.69 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

Această nouă producție – în care spiritul ludic al regizorului întâlnește lumea lui Caragiale – are la bază o dramatizare realizată de Alexandru Dabija, care pune în legătură fragmente din mai multe schițe ale marelui scriitor. Spectacolul „Rosto” spune o poveste misterioasă, cu infinite nuanțe despre învățământul românesc, oferind o imagine realistă a societății actuale.

 

„Era Caragiale un reacționar? Sigur, nu era progresist. Nu era nici așa, nici altminteri. De aceea, deși are palmă grea, îl simțim de-al nostru și-l apelăm tandru «Nenea Iancu». Avea ureche bună și asculta cu atenție. E rîndul nostru să-l ascultăm.” afirmă regizorul Alexandru Dabija.

 

Spectacolul „Rosto” continuă colaborarea deja consacrată a Teatrului ACT cu Raiffeisen Bank.

 

„În timpurile neobișnuite pe care le trăim, ne bucurăm că putem fi parteneri la o nouă premieră a Teatrului ACT, iar odată cu această piesă, deschidem și un nou capitol al colaborării noastre – Caragiale și textele lui. Sunt convinsă că și acest nou capitol din colaborarea noastră cu Teatrul ACT va aduce multă bucurie spectatorilor din toată țara și va însemna descoperirea unei alte abordări a lui Caragiale, una inedită, așa cum a fost și cu operele lui Creangă.” a spus Corina Vasile, director de Comunicare și Relații Publice la Raiffeisen Bank.

Credit foto: Alexandru Iureș

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Bilete la Rosto

Miercuri, 18 octombrie, ora 19:30
Teatrul Act
72 de locuri disponibile
Joi, 19 octombrie, ora 19:30
Teatrul Act
74 de locuri disponibile