Menu
Rosmersholm Rosmersholm

Rosmersholm

Teatru: Teatrul Godot
Regia: Regia Dan Boldea Dan Boldea
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

ROSMERSHOLM după Henrik Ibsen

Un performance de Alexandru Nagy

Regia: Alexandru Nagy

Dramatizare: Dan Boldea

Asistent regie: Iana Oprișa

Limita de vârstă: 16 ani

Suntem în Norvegia, 1886…

șase personaje sunt blocate la

ROSMERSHOLM

nimeni nu mai pleacă de aici…

pregătește-te să trăiești o experiență extra senzorială la palat.

ROSMERSHOLM este un performance cu actori independenți și reprezintă reinterpretarea capodoperei lui Henrik Ibsen în regia lui Alexandru Nagy pe un scenariu de Dan Boldea.

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.


IMPORTANT

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la Rosmersholm

Momentan nu sunt reprezentații programate.