Menu
ROMEO & JULIET – o parodie în trei episoade după piesa cu același titlu de William Shakespeare ROMEO & JULIET – o parodie în trei episoade după piesa cu același titlu de William Shakespeare

ROMEO & JULIET – o parodie în trei episoade după piesa cu același titlu de William Shakespeare

Teatru: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați
Regie: Eugen Făt
Scenografie: Daniel Divrician
Durată: 1h
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

Carmen Albu ( Julieta ), Dan Căpățână ( Romeo ), Aureliu Bâtcă ( Prezentatorul ), Svetlana Friptu ( Julieta ), Cristian Gheorghe ( Romeo ), Răzvan Clopoțel ( Doica ), Tamara Constantinescu ( Julieta ), Gabriel Constantinescu ( Romeo ), Adelin Ilie ( Regizorul )

Comedie | 1 h

„Dacă până acum în majoritatea spectacolelor mele am încercat să scot în evidență EMOȚIA, de data aceasta am renunțat definitiv la ea și am pus în prim plan `NEBUNIA ȘI MALADIA’ zilelor pe care le trăim. Viteza ia locul tihnei și a liniștii, valoarea a fost substituită de `pile’ și superficial, artistul este înlocuit pe zi ce trece tot mai mult de `vedeta media’, asistăm neputincioși la o sexualizare excesivă a tot ceea ce ne înconjoară, kitsch-ul, siliconul și clișeul ocupă tot mai mult partea adevărului și nu în ultimul rând asistăm la nașterea (atât la propriu cât și la figurat) a unei SOCIETĂȚI BOLNAVE! Este o comedie spumoasă, un roller coaster care conduce spectatorul printr-un Babel dinamic, hiperbolizat cu foarte multe referințe culturale la care cu siguranță se va râde în hohote. Și ce dacă e Romeo și Julieta?! Credeți că Shakespeare a fost scutit de acest tratament? Mulțumesc echipei artistice și tehnice cu care am colaborat la această frumoasă `țăcăneală’!” – EUGEN FĂT

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Joi, 25 aug. ora 19:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Gipsy in Blue
Gipsy in Blue
Luni, 15 aug. ora 20:00 Durată: 1h 30m Bucuresti, Teatrul Elisabeta
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Mihai Androne, Florin Piersic Jr Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Neliniștiți – proiecție de film
Neliniștiți – proiecție de film
Sâmbătă, 20 aug. ora 21:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Valsul Hazardului
Valsul Hazardului
Vineri, 26 aug. ora 19:30 Regie: Ingrid Bonța Durată: 1h Bucuresti, Teatrul Masca