Menu
Romantic Fools Romantic Fools

Romantic Fools

Teatru: Teatrul Godot
Durată: 1h 10m
Regia: Regia Toma Dănilă Toma Dănilă
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Romantic fools de Rich Orloff

Regia, traducerea si adaptarea: Toma Danila

Orientarea scenica: Carmen Cotofana

Hei, ți se întâmplă frecvent (da, ție!) să ai impresia că bărbatul/femeia din viața ta este una din marile enigme ale Terrrei? Să te întrebi De ce se comportă așa? sau Pe bune, ce naiba e în mintea lor?. Adică da, luați separat, femeile și bărbații sunt ființe complexe, dinamice și înțelegătoare, dar pune-i împreună și atunci o să înceapă… Romantic Fools sau un război în care nimeni nu suferă, ci toată lumea moare de râs. Și este despre dragoste, dorințe de toate felurile, fantezii sexuale ascunse bine, unele mai tari decât altele și, oricât de old school ar suna azi, despre romantismul la care, puțin jenați și fără să o recunoaștem în fața celorlalți, visăm din când în când.

Toma Dănilă îi dă textului ce-i al său: indecența umorului, surpriza poantei, zvâcnirea replicii, asamblând totul într-o construcție dramatică inteligentă care compensează seriozitatea identificării cauzelor scurtcircuitelor relaționale printr-un umor care atinge absurdul. Jucat spumos, cu nerv, Romantic fools este un spectacol inteligent în care femeile şi bărbații descoperă că sunt ceva mai mult decât niște clișee.” (Oana Stoica- Dilema Veche)

„Vine si momentul in care – după o zi lunga de raportări academice cronofage – te bucuri de o comedie onesta, nepretențioasă despre relațiile de cuplu moderne, jucata bine de actori talentați. Si care reușesc sa nu devina nici un moment vulgari deși textul le-ar fi permis-o.” (Cristina Modreanu – Scena.ro)

Bilete la Romantic Fools

Momentan nu sunt reprezentații programate.