Menu
Referințele la Dali mă excită Referințele la Dali mă excită

Referințele la Dali mă excită

Teatru: Teatrul Masca
Durată: 1h 40m
Regia: Regia Răzvan Enciu Răzvan Enciu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

În cadrul proiectului ,,Departe de centru, aproape de oameni” Teatrul Arte dell’Anima susține spectacolul REFERINȚELE LA DALI MĂ EXCITĂ în amfiteatrul de la Masca.

 

Gabriela și Benito întâmpină probleme în căsnicia lor când Benito, militar, se întoarce din teren și își găsește soția aparent deconectată de lumea reală. Visele și închipuirile au acaparat-o până la punctul în care are mai multă încredere în ce spune Luna de pe cer decât în soțul ei din realitate. Vecinul ei de 14 ani, Martin, o urmărește și îi oferă romantismul pe care și l-ar dori de la Benito, iar Pisica ei și Coiotul din deșert îi reamintesc în mod dureros ce înseamnă o relație sinceră și fără complicații.

„Referințele la Dalí mă excită” e un spectacol despre singurătate în doi, speranțe neîmplinite și despre cum evadarea în vis poate fi un drum fără cale de întoarcere.

Ilustrație muzicală: Răzvan Enciu

Decor: Andrei Șova

Costume: Iolanda Mutu Jr.

Traducere: Cristina Juncu & Răzvan Enciu

Spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca. Biletele sunt fără loc. Ocuparea locurilor se face în ordinea sosirii.

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul. Nu este necesara dovada vaccinarii;

Se interzice consumul de mâncare și băuturi în amfiteatru;

Bilete la Referințele la Dali mă excită

Momentan nu sunt reprezentații programate.