Menu
Rabbit hole Rabbit hole

Rabbit hole

Teatru: Teatrul Regina Maria Oradea
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

RABBIT HOLE

de David Lindsay-Abaire

regia Vlad Cristache

Într-un univers paralel totul e minunat și lucrurile se întâmplă așa cum ar trebui să se întâmple. În acest univers, un copil aleargă după un câine, apoi se întorc să se joace în sufragerie.

Într-un alt univers, se creează un 𝘣𝘶𝘵𝘵𝘦𝘳𝘧𝘭𝘺 𝘦𝘧𝘧𝘦𝘤𝘵 colectiv unde cineva uită o ușă deschisă, cineva răspunde la telefon, cineva se grăbește și fiecare, pentru o fracțiune de secundă, nu anticipează ce urmează să se întâmple… iar câinele se întoarce singur. Are loc un accident, un accident absurd, pentru care vinovați sunt toți și nimeni în același timp. Iar procesul de vindecare este unul dificil, care are loc pe plan personal și interpersonal deopotrivă.

Rabbit Hole este o dramă psihologică emoționantă, construită ingenios în jurul ideii de pierdere și al mecanismelor de supraviețuire pe care oamenii le adoptă în procesul lent de vindecare. Este o poveste caldă despre acceptare, forță și transformare.

În timpul spectacolului se folosesc lumini stroboscopice, care pot afecta persoanele cu epilepsie sau sensibilitate la acest tip de lumină.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani!

Distribuția:

Becca – Alina Leonte

Howie – Răzvan Vicoveanu

Izzy – Giorgiana Coman

Nat – Gabriela Codrea

Jason – Tudor Manea

Vocea lui Danny – Ivan Liam

Taz (câinele) – Rara*

Regia artistică: Vlad Cristache

Scenografia: Andreea Tecla

*Dresor: Alexandru Bondar

Bilete la Rabbit hole

Momentan nu sunt reprezentații programate.