Menu
Punctul Nemo Punctul Nemo

Punctul Nemo

Teatru: Teatrul Masca
Locuri: 67 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Durată: 2h
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 44.4 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

Punctul Nemo este cel mai izolat loc din lume, punctul cel mai ȋndepărtat de civilizație al planetei. Într-un viitor nu foarte ȋndepărtat, ȋn plină criză climatică, o agenție specializată ȋn turism de dezastru speculează ideea că de aici poate ȋncepe o lume nouă. Două grupuri curajoase sunt invitate să participe ȋntr-un joc al deciziilor menit să ȋi facă să chestioneze atât propria viziune despre lume și viață, cât și provocările creării unei societăți alternative. Aici totul e posibil, iar ce se ȋntâmplă la Punctul Nemo, rămâne la Punctul Nemo. 

Un spectacol de: Alexandra Caras, Selma Dragoș, Catinca Drăgănescu, Oana Hodade, Mihai Păcurar, Adonis Tanța

Performeri: Alexandra Caras, Selma Dragoș, Oana Hodade, Adonis Tanța 

Spațiu și video: Mihai Păcurar 

Muzică și sound design: Oana Hodade

Dramaturgie: Selma Dragoș și Catinca Drăgănescu

Concept și direcție de scenă: Catinca Drăgănescu

Co-producători: Reactor de creație și experiment & Centrul Cultural Clujean (Cluj), Pogon (Zagreb), L’arboreto & Teatro Dimora (Mondaino) 

Vârsta recomandată: 16+

Producție artistică realizată în cadrul Stronger Peripheries: A Southern Coalition, un proiect complex de colaborare internațională care reunește 14 parteneri din 10 țări europene. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă și co-finanțat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Administrația Fondului Cultural Național. 

AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Bilete la Punctul Nemo

Sâmbătă, 15 iunie, ora 19:00
Teatrul Masca, Sala Mare
67 de locuri disponibile